1. kirkhammettjnr

    OP kirkhammettjnr Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 4, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    United Kingdom
    i've got a soldered Switch with SX Core, been using it for months now just fine playing backups etc. I attempted to use the Animal Crossing transfer app to transfer my island from my unhacked Switch Lite to this Switch, the app kept crashing while transferring so on the hacked Switch I pressed the + button and tried to update the app with the firmware from the other switch. Now my hacked Switch won't boot into OFW or CFW no matter what I try. I can access the loader menu to load NANDs etc but they just end up in a black screen. I have tried different SD cards, reformatting, deleting everything.. No avail. While plugged into my PC it enters a boot cycle. Can anyone help?

    EDIT: I've tried the formatting with FAT32 and exFAT. I've also tried reinstalling SXOS
     
    Last edited by kirkhammettjnr, Dec 4, 2020
  2. lieder1987

    lieder1987 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 24, 2017
    Messages:
    154
    Country:
    United States
    Did you update to 11?
     
  3. GameVasion

    GameVasion Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 22, 2020
    Messages:
    68
    Country:
    Canada
    Try updating to the latest version that may help you (Although I don't use SX OS cause I heard you need to pay) But updating the CFW should help if you have the right OFW
     
  4. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    13,483
    Country:
    United States
    Make sure you have updated SX OS.
     
  5. imzack

    imzack Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 30, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I am having the same issue...

    SX Core install (Markito V2)
    Using the boot.dat for SX OS 2.9.2, I get the "boot.dat?" Screen.
    When loading SX OS 3.1.0 Beta, I get black screen.

    lieder1987 mentioned version 11.... Version 11 of what?

    I have never did a system update on my original nintendo OS. Would this be a issue?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - booting, screen, black