Black screen when loading PAL backup

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by selurnayr416, Jun 26, 2009.

Jun 26, 2009
  1. selurnayr416
    OP

    Newcomer selurnayr416 Newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    So forgive me if this is a common problem, but I don't know what I'm doing wrong. I'm trying to load a PAL backup using a USB loader on my NTSC system and I can't get it to work, it only loads a black screen and then nothing. I have the loader set to "autopatch". All of my NTSC backups work fine. Any tips/suggestions?
     
  2. selurnayr416
    OP

    Newcomer selurnayr416 Newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Does anyone know? It will be sad if I can't get it to work, this game has no NTSC version =(
     
  3. rustybanana

    Member rustybanana GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    316
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    What game is it?
     
  4. selurnayr416
    OP

    Newcomer selurnayr416 Newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Pikmin 2 for Wii (new play controls)
     
  5. Turboloader

    Newcomer Turboloader Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    Germany
    The game works on my PAL Wii.
    Either your game/ISO is corrupted or you must try to force NTSC or try country fix (don't know how it works).
    Greetz
     

Share This Page