Black screen loading a few games

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by doggie504, Jul 30, 2012.

Jul 30, 2012
  1. doggie504
    OP

    Newcomer doggie504 Member

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    My wii is running 4.3u and i have all the required ios's installed. Using USBloader GX 2.3/3.0(Both have the same issue). The problem games are kirby return to dreamland and mario galaxy 1. My copy of mario kart is NTSC will play 100% fine, those other 2 games however do not and im not sure on what other steps to take.

    Other info
    -Mario Kart is .wbfs the other 2 are .iso and .wbfs respectfully.
    -Tried forcing region on the games to no avail
    -Freezes as soon as i start the games
    -Loading off of a NTFS hard drive
    -249/56 250/57 Dx2 v6 installed (might be more installed)


    Just tried super smash brothers and it works as well and its and .iso
     
  2. doggie504
    OP

    Newcomer doggie504 Member

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Also can you tell me how to figure out what IOSs i have installed and where?
     
  3. Squeezit

    Newcomer Squeezit Member

    Joined:
    Jul 30, 2012
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    What about sysCheck, isn't that what you want?
     
  4. doggie504
    OP

    Newcomer doggie504 Member

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    That would be what i need to know how to get to.
     
  5. Squeezit

    Newcomer Squeezit Member

    Joined:
    Jul 30, 2012
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Ah, I downloaded it off the homebrew Browser. It's called Syscheck.

    Once you download it and use it, it puts your IOS file checker notepad file in the root of your SD
     
  6. LWares87

    Member LWares87 The 'Wise' Merchant

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,691
    Location:
    Colchester, England
    Country:
    United Kingdom
    Download the latest d2x cIOS (final-v8) from ModMii and install them using Multi-Mod Manager or another wad manager which works best for you.

    Also, try changing the default settings for the video to disc default and see if that makes any difference.
     
  7. doggie504
    OP

    Newcomer doggie504 Member

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I had it installed and tried the other thing, its still not working, have anymore ideas i new to this so taking everyones advice.
     

Share This Page