Black Ops Mic

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Sketter, Nov 26, 2010.

Nov 26, 2010

Black Ops Mic by Sketter at 10:09 PM (1,989 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Sketter
    OP

    Newcomer Sketter Advanced Member

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    94
    Country:
    Canada
    Ok stupid question.

    So I got black ops running fine on USB loader.

    Thinking of getting the USB mic.

    1. Will the usb mic work in usb slot 1 (non 2.0) with the game. (If so question 2)
    I have the game working with cios 249 base 57
    2. With the above, will it work with the current cios, or do i need a different load setup?

    Thanks!
     
  2. DarkShadow96

    Member DarkShadow96 LA96£

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    694
    Location:
    MTL
    Country:
    Canada
    It will work. Just have to plug it in before loading up the game and no, you don't need to change the IOS that the game is already using.
     
  3. Sketter
    OP

    Newcomer Sketter Advanced Member

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    94
    Country:
    Canada
    Thank you.
     
  4. AaronUzumaki

    Member AaronUzumaki A.K.A. Ecstasy Espeon

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    330
    Location:
    Akron, Ohio
    Country:
    United States
    Ooh, question! Can you buy the mic separate, or do you have to buy it with a package deal that has game and mic?

    Posts merged

    Ooh, question! Can you buy the mic separate, or do you have to buy it with a package deal that has game and mic?
     
  5. bosman

    Member bosman GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Messages:
    216
    Country:
    Australia
    I was playing with 3 guys from the USA who had the mic's on in zombie mode, it was so much more fun. Working together and ability to hear the different plans made it so much more fun to play.
     
  6. Sketter
    OP

    Newcomer Sketter Advanced Member

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    94
    Country:
    Canada
    You can get 3rd party usb mics for the wii that will work. Im sure there is a way to buy the CODBO official one also, just need to look around.
     
  7. iLuvWaffles

    Newcomer iLuvWaffles Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    17
    Country:
    Canada
    What USB loader are you using and how did you update your Black Ops for the patch???
    I tried updating and now my USB loader won't work and my NeoGamma v9 gets error 1208 on ALL my games.
     
  8. transam81

    Member transam81 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    284
    Location:
    Central California
    Country:
    United States
    i bought the HeadBanger headset at Best Buy. if it's plugged in when i start up my Wii, it will freeze at a black screen and never load the system menu. it also freeze if it's plugged in before starting CFG usbloader.
    so then i plugged it in after starting CFG but before loading the game. then the prob is that i can hear all the chat through the ear piece but can't be heard even after toggling chat on/off.

    Does anyone know why this might be?

    latest CFG
    249 rev20 base 57
    250 latest version base 57
     
  9. Sketter
    OP

    Newcomer Sketter Advanced Member

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    94
    Country:
    Canada
    I will refer to to this link, where it talks about that you are asking. http://gbatemp.net/t266275-black-ops-wii-patch-wut

    But in a nutshell;
    your game and your wii should be from the same region. (if not check link for work around) and your shopping channel must be active with your wii. (if not check link for work around)
     
  10. transam81

    Member transam81 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    284
    Location:
    Central California
    Country:
    United States
    thank you Sketter
     
  11. Sketter
    OP

    Newcomer Sketter Advanced Member

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    94
    Country:
    Canada

    The fact that it crashed your wii before the wii could even load would cause me to return it.
    but now i know what not to get..
     
  12. transam81

    Member transam81 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    284
    Location:
    Central California
    Country:
    United States
    i have a logitech usb headset, the kind that has ear pieces on both sides with a mic. i wonder if i might be able to use that i still have the receipt for the headbanger so if i can't get that to work, i'll either return it or splice some wires.
     

Share This Page