Black Ops freezing online.....

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by 1stsinn, Nov 30, 2010.

Nov 30, 2010

Black Ops freezing online..... by 1stsinn at 1:58 AM (2,022 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. 1stsinn
    OP

    Newcomer 1stsinn Advanced Member

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    50
    Country:
    I would say that 1 out of every 3 matches the game will freeze and I have to hold the power button on the Wii to turn it off.

    Is this common or is there a fix?
     
  2. Jugo

    Newcomer Jugo Advanced Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    83
    Country:
    United States
    If you play from a usb loader it never freezes and you dont get connection problems.
     
  3. robbywu

    Newcomer robbywu Advanced Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    86
    Location:
    Ohio
    Country:
    United States


    i play from wiiflow and get freezes all the time in multiplayer, never in the middle of a match tho always in the lobby
     
  4. robvp

    Newcomer robvp Newbie

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    i used to get freezes online when loading from backup, sounded like the wii had trouble loading everything, switched to usb with cfg loader and now i never get freezes
     
  5. Jugo

    Newcomer Jugo Advanced Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    83
    Country:
    United States
    Yea I used to use a cd loader but i switched to usb loader and I never froze or had any problems at all except when It was laggy. Maybe you should use cfg, I use it and dont get any problems.
     
  6. $uPeRJjS&#0

    Member $uPeRJjS&#0 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    304
    Location:
    Cardboard Box
    Country:
    Australia
    I play it on USB Loader GX Ciosx rev 20 base 57, it doesn't freeze but have you tried updating black ops? They ask you for an update, and I expierienced something where it looks like it freezes but its actually loading slow. The music repeats every 10 seconds and all i did was ignore it cause i was eating and after 5 mins it went normal again. That happened in the lobby.
     
  7. LightyKD

    Member LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    4,354
    Location:
    Angel Grove, CA
    Country:
    United States
    Just played three online games and all three froze on me. I did the update before playing but it's horrible! To top things off, re-spawning takes between 10 and 37 seconds. I think I'll go back to Goldeneye for my multiplayer fix. I hope Conduit 2 wont be as buggy. Just in case someone is wondering, I did 2 games with DarkCorp and 1 with Neogamma.
     
  8. Lazycus

    Member Lazycus Rotten

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Messages:
    871
    Country:
    United States
    It's not Black Ops, it's your set-up. I've played it fine off DVD-R with a Wiikey, off DVD-R with NeoGamma, and from USB using WiiFlow. Of course the USB is obviously faster but I never get lockups online or offline.
     

Share This Page