Beatles Rock Band

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by batmaster, Oct 15, 2009.

Oct 15, 2009

Beatles Rock Band by batmaster at 6:01 PM (849 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. batmaster
    OP

    Newcomer batmaster Member

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    Netherlands
    I have RBB but when i start it, i get a black screen, i have a wii downgraded to 3.2 but i don't know for surtan what i should do, maby my wii bricks, so what should i do. If i must do something with a ios, do you have please a download link of it. Thank you!
     
  2. batmaster
    OP

    Newcomer batmaster Member

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    Netherlands
    Can no-one help me?
     
  3. Szalkow

    Member Szalkow RawkSD Cheerleader

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    673
    Location:
    Uni
    Country:
    United States
    Do you have an original disc? A disc backup? A USB Loader?

    What region is it? What region is your Wii?

    How are you trying to launch it - unmodified disc channel, a loader, cIOSCORP disc channel?

    Help us help you.
     
  4. batmaster
    OP

    Newcomer batmaster Member

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    Netherlands
    I have a backup. I have a europian wii. Don't know for sure at the disc channel, hope this help, i really needs the help quick, thank you.
     
  5. Eddie_Brock

    Member Eddie_Brock GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    341
    Location:
    Vancouver Island
    Country:
    Canada
    Please do a search... There is an extensive topic already showing several of the methods used to get this game working properly.
     
  6. batmaster
    OP

    Newcomer batmaster Member

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    Netherlands
    But my wii is a little different then the one of them, so yeah, wich iso do i need, maby my wii will brick!
     
  7. batmaster
    OP

    Newcomer batmaster Member

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    Netherlands
    Can anybody help me please?
     
  8. wiistarter

    Member wiistarter GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    385
    Country:
    United Kingdom
    People are helping....


    SEARCH for what you need. you are not telling us anything... What do you want to do???? why not update to at least 4.0???? Search for Beatles problems and you will be told everything you need to know. It doesnt sound like you know what you are doing.
     
  9. boof222

    Member boof222 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    435
    Location:
    NSW
    Country:
    Australia
    to get this game working as a disc use gecko os (avaliable from homebrew browser)
    to get this game working through USB loader install hermes cios 222/223

    the disc channel is the channel on the wii menu to launch discs
     

Share This Page