backup wont launch. get the wirst strap screen

Discussion in 'Wii - Hacking' started by bhorocks, Dec 19, 2008.

Dec 19, 2008
  1. bhorocks
    OP

    Newcomer bhorocks Newbie

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Ok,

    i have 2 backups that i cannot get going for the life of me. mario kart, and COD5. I am using gamma .3 and the older backup loader as well. I used 3 different media sony dvd-r ( gets wrist strap screen then black)

    Hp DVD-r (same)

    Verbatim +r works with zelda fine and also prince of persia but neither of the games above.

    I am using an ntsc wii and the COD5 is pal and i did force ntsc.
    i have patched cios ver7 and followed all the tutorials around.

    anyone ever have this happen?

    img burn at 2x


    thanks!
     
  2. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Use bittsetting when you use DVD+Rs and try at least 8x burning speed.
     
  3. Egonny

    Member Egonny GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    365
    Location:
    Brussels, Belgium
    Country:
    Belgium
    Um, he was using DVD-R.

    Can you tell me which version your System Menu is on, i guess you have to update to 3.2U .
     
  4. vegeta4ss

    Member vegeta4ss GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    141
    Country:
    United States
    try 4x or 8x burn speed. It took me three tries to get a good copy burned of COD. Mario Kart was working after the first try.

    Tried to boot either with softchip? Tried to boot them from gamma inside the HBC? Reinstalled the rev7 cios?
     
  5. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    He is using Verbatim +r too and he is noob. Please excuse when i assume he didn't do the bitsetting.
     

Share This Page