Backup Launcher v3 gamma question??

Discussion in 'Wii - Hacking' started by abel09, Nov 12, 2008.

Nov 12, 2008
  1. abel09
    OP

    Banned abel09 Banned

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    43
    Country:
    United States
    If someone uses the rebooter of the backup launcher v3 gamma to load the backup from the wii disk channel, and if the backup has an update, will the update pop up saying that u need to update.......
    can a beta tester answer this.....tanx
     
  2. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Good question ^^^^
     
  3. acesniper

    Member acesniper GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
  4. YellowYoYos

    Member YellowYoYos GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    230
    Country:
    United States
    Yes indeed a good question.

    Here's another

    If you use rebooter of the backup launcher v3 gamma and load a game from the disk channel, does it read at x6 speed like normal?
     
  5. acesniper

    Member acesniper GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    good question, if that is true, then maybe we will not get disc read error.

    i hope gamma is released soon so we can test this.
     

Share This Page