Avalon Code Coming To The US !

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Sabri23, Jan 21, 2009.

Jan 21, 2009

Avalon Code Coming To The US ! by Sabri23 at 3:38 PM (1,316 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Sabri23
    OP

    Newcomer Sabri23 Advanced Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    83
    Location:
    Holland (gld-...)
    Country:
    Netherlands
    I was surfing on ign , and have search for avalon code [​IMG] . Avalon code is a rpg/action game .And yay ! Avalon code is coming to the us on 24 feb . I have give the jap version a try , and i realy like it , the future that you can 'scan' people with a book ,you wil see items that the user hold or someting , and mix that user-items with your swords [​IMG] . The control , music , gameplay are good . Only the graphics must become stronger! (Y)

    -

    add (E) on your comment if you keep an eye on it
    add (Y) on your comment if you cant wait
    add (X) on your comment if you think its crap , poor .
    add (I) on your comment if this game don't interest you
    add (J) on your comment if you already beated the jap version
     
  2. Brian117

    Member Brian117 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    3,249
    Location:
    Cleveland, OH
    Country:
    United States
    Why's this in the NDS Homebrew section?
     
  3. SoulAnger

    Member SoulAnger MENUdo's Developer

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    743
    Country:
    Philippines
    Okay? What?
     
  4. ryukyus

    Member ryukyus GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    238
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    Yeah I knew that and blue dragon plus is coming in the same week also, and that crappy my world my way is coming feb 3
     
  5. sleight

    Newcomer sleight Advanced Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    73
    Country:
    Germany

    yeah... that is rly mysterious =o
    we should ask mr holmes


    E
     
  6. Raiser

    Member Raiser I am mad scientist.

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    1,565
    Country:
    Canada
    lol I wonder what the first thing came to the OPs mind when he thought "I should tell them tempers".
    xD
     
  7. granville

    Member granville GBAtemp Goat

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    4,977
    Location:
    Naples, Florida
    Country:
    United States
    Elementary my dear Watson...er...Sleight. Excited noobiness often causes temporary insanity, therefore causing the noob to become disconnected from reality, possibly causing a post in the wrong section.
     
  8. omatic

    Member omatic GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    408
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    You should really use the "Create New Poll" option instead of using that odd lettering system.
     
  9. iPikachu

    Member iPikachu C3's personal flamebot and fail artist

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    2,062
    Country:
    Singapore
    yup. anyway i think E?
     
  10. granville

    Member granville GBAtemp Goat

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    4,977
    Location:
    Naples, Florida
    Country:
    United States
    Since this was intended as a poll, I can say I'm very interested. I tried the Japanese version and was really impressed. It's very fun! I'll love when this comes to the US.

    The ability to "jack" into things and change their elemental affinity (among other things) using a grid system was really innovative and fresh.
     
  11. Glacius0

    Member Glacius0 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    604
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Does the game have voice acting?
     
  12. Sabri23
    OP

    Newcomer Sabri23 Advanced Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    83
    Location:
    Holland (gld-...)
    Country:
    Netherlands
    sorry i'm not long on gbatemp , i don't know to much about this site ... [​IMG] . i just click on a toppic and select 'new toppic'
     

Share This Page