Auto3G issue

Discussion in 'iPhone, iPod & iPad' started by xakota, Nov 1, 2010.

Nov 1, 2010

Auto3G issue by xakota at 7:17 PM (1,087 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. xakota
    OP

    Member xakota GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    340
    Country:
    United States
    I installed Auto3G a while ago, but I decided I didn't want it because it was very glitchy and was screwing some things up. So i uninstalled it from Springboard(Cydelete) and rebooted, but its effects(and glitches) still remain. What can I do?
     
  2. alidsl

    Member alidsl I am now a lurker

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    2,823
    Location:
    Kanto - Pallet Town
    Country:
    United Kingdom
    Do you know if it installed/uninstalled anything with it?
     
  3. xakota
    OP

    Member xakota GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    340
    Country:
    United States
    I don't know. I just installed auto3g from cydia and deleted the icon with cydelete.
     
  4. alidsl

    Member alidsl I am now a lurker

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    2,823
    Location:
    Kanto - Pallet Town
    Country:
    United Kingdom
    Well unfortunately I can't help you then
    You can attempt to install it again and then uninstall it properly, otherwise I recommend a restore
     
  5. luke_c

    Member luke_c Big Boss

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    3,587
    Location:
    Land of England
    Country:
    United Kingdom
    Re-install through Cydia then remove via Cydia?
     
  6. alidsl

    Member alidsl I am now a lurker

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    2,823
    Location:
    Kanto - Pallet Town
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, Sometimes Cydelete fucks up the uninstall so Cydia thinks it's uninstalled but it's not
     

Share This Page