ATTN Credia, about Starfall

Discussion in 'Wii - Hacking' started by misticknight, Oct 10, 2008.

Oct 10, 2008
  1. misticknight
    OP

    Member misticknight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 4, 2004
    Messages:
    916
    Country:
    Australia
    before i begin, THIS IS NOT A COMPLAINT, rather just a heads up so you know incase you didn't

    i imported Blast Works NTSC-U version the other day andtried toplay it onmy Pal Wii (3.2 firmware) and it didn't work withStarfall installed, so incase your keeping a log of games that do and dont work or trying to iron out bugs or whatever, thought it'd be good for you to know. my other 2 ntsc games though (SSBB and Castle of Shikigami) pretty much run perfect.
     
  2. acesniper

    Member acesniper GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    His name is Crediar if I remember correctly.
     
  3. misticknight
    OP

    Member misticknight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 4, 2004
    Messages:
    916
    Country:
    Australia
  4. acesniper

    Member acesniper GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    no problem
     
  5. mercluke

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    i can't seem to get starfall to realize that i've pressed the button combination. has anyone else got this problem?
     
  6. pieman202

    Member pieman202 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    288
    Location:
    Home
    Country:
    Australia
    you need to "think twice/presstwice" >.
     
  7. FGOD

    Member FGOD Wii gaming bitch

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    1,339
    Location:
    Netherlands, Den Helder
    Country:
    Netherlands
    you need to press b+1 instead of 2
     

Share This Page