assassin's creed 2 patch?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by dysan, May 8, 2010.

May 8, 2010

assassin's creed 2 patch? by dysan at 11:12 PM (712 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. dysan
    OP

    Member dysan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    577
    Country:
    Greece
    hey is there a patch out for this game yet?

    I'm using m3i zero on a ds lite and the game doesn't even start.
     
  2. BORTZ

    Global Moderator BORTZ wtf, nintendo

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    10,625
    Country:
    United States
    Is your firmware up to date?

    Understand i have an Acekard 2.1 but still that game has been out for a while and should be covered in an update of some kind.
     
  3. Dangy

    Member Dangy Twisting Your Mind & Smashing Your Dreams

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,391
    Country:
    United States
    It should work fine un-patched on an updated card.
     
  4. dysan
    OP

    Member dysan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    577
    Country:
    Greece
    I trimmed the rom before trying it....could that be the problem?

    I'll check for an update.
     

Share This Page