AR Request: Ragnarok Online DS

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by SinsMalice, Dec 19, 2008.

Dec 19, 2008
  1. SinsMalice
    OP

    Newcomer SinsMalice Newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Before anyone suggests GBATempt's Cheat Database, you should know that who ever is in charge of updating it completely wrote over the Ragnarok ID, Before last night, there was a handful of useful codes, last night I updated my cheat file only to find out that all those useful codes were written over and lost and now theres just a Zeny code in its place.

    Does anyone know any sites with RODS AR Codes that isn't GameFaqs or Kodewerx?

    Or does anyone have the complete database between dates 14-16th ?
     
  2. lcleong

    Member lcleong GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    352
    Country:
    Malaysia
    they wrote over because of the wifi useable codes.. who ask u download it late? i got mine full .. [​IMG] i'm not planning to give it to anyone..
     
  3. SinsMalice
    OP

    Newcomer SinsMalice Newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Give/Email it to me D;


    I couldn't careless about Wifi mode.

    I just don't like using postions to refill my HP :[


    Edit: I didnt download it late, I downloaded the 15, and overwrote it with the 17th not knowing that importing cheat files erases the codes before it.
     
  4. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    What cheats are you talking about? I see a bunch of them in the cheat database in several folders.
     
  5. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    Are you using an R4?
     
  6. SinsMalice
    OP

    Newcomer SinsMalice Newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Well I use Cyclo, I didn't know which one you had So I asked for the entire database hoping someone has any cheat file from 14th-16th

    And then I'd find someway to snag the code from one file and place it on mine.
     
  7. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    i am using the 17th December 2008 database... the latest ... and those codes are there [​IMG]
     
  8. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    What codes are missing for you?
     
  9. SinsMalice
    OP

    Newcomer SinsMalice Newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    The ones I want are Max Status and Skill Points and Refill HP/SP. And everyone of those codes had "SELECT" for the activator.
     
  10. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    Those codes are still there. They are in the 1st, 2nd and 3rd character folders ;p
     
  11. SinsMalice
    OP

    Newcomer SinsMalice Newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Are you checking your R4's database or the Cyclo's?

    Because I would of never made this thread in the 1st place if the Cyclo wasn't changed. D;
     
  12. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    Narin and i actually came to an understanding
    unless someone complaint about the codes affecting on WIFI
    otherwise he would not remove it~!

    please open the .dat yourself and go through it!
    and
    could it be your rom is PATCHed? if it is .. change the game id yourself!
     
  13. SinsMalice
    OP

    Newcomer SinsMalice Newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    No mine isn't patched.

    I'll open the dat and look. Can you use Cyclo's Cheat editor or do you have to download R4's ?
     
  14. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    Well, they are still there ;p

    [​IMG]
     
  15. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    just use the r4cce to have a look [​IMG]
     
  16. SinsMalice
    OP

    Newcomer SinsMalice Newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Those are the codes that I had yesterday until I updated my cheat file about 1 in the morning.

    And it was written over by this.

    And I used Notepad to open that DAT file and thats what I got...

    [​IMG]

    But I have to go now, thank you for your patience with me.
     
  17. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    Well theres your problem, that isn't the GBAtemp cheat database, its someone elses ;p Try the one at http://cheats.gbatemp.net
     
  18. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
  19. BlackAceRockman

    Newcomer BlackAceRockman Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    dude the file wont open with ym cheat code editor -.- lame can anyone post the codes? im using R4
     
  20. intrepdmind

    Newcomer intrepdmind Newbie

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Bump

    Like SinsMalice, many of the codes don't seem to be working for me anymore after updating my database. I am using the most up to date official database as of 1/26. As mentioned, all codes appear in the list, but only about half of them are working.

    *Using Cyclo with current firmware

    Did everything actually get overwritten because of wifi?

    Is there an original repository anywhere for retrieval of the fully functional list?

    Any help would be appreciated. This really helped me on my second and third runs through the game, and I'm looking to try out a mage now!
     

Share This Page