Annoying GBAtemp error message?!

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by EnnEss, Feb 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Feb 13, 2010
  1. EnnEss
    OP

    Banned EnnEss Banned

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    191
    Country:
    United States
    Hey all.

    I'm really upset about this error message that always comes up to me on GBAtemp.

    Well, when I go to the homepage, or click on a thread or check my profile or any link on GBAtemp, I usually get this error message:

    After 9999999 times of refreshing the page, I would finally successfully load the page.

    But what if... I want to click on another link?

    Well, I gotta prepare my fingers for the 9999999 clicks.

    This really disappoints me... [​IMG]

    Is anyone else getting this message?

    Incase you're wondering, I'm on Windows Vista Home Premium and currently using Google Chrome as my default browser.

    Thanks in advance tempers [​IMG]
     
  2. Davess

    Member Davess On the list :D (Thanks Haflore)

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    693
    Location:
    __________________ Posts: 9326
    Country:
    Canada
    What are you trying to do?
     
  3. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    Delete your cookies and history, then try again.
     
  4. EnnEss
    OP

    Banned EnnEss Banned

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    191
    Country:
    United States
    EDIT: Just realized it happens on whatever device I use. My DSi, my iPhone, my laptop, my Wii...
     
  5. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    WTF? That can't be, did someone maybe limit your internet use? Or block GBAtemp in some kind of way?
     
  6. EnnEss
    OP

    Banned EnnEss Banned

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    191
    Country:
    United States
    I don't know... [​IMG] I'll be posting a video soon
     
  7. EnnEss
    OP

    Banned EnnEss Banned

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    191
    Country:
    United States
    I was on my iPhone browsing Temp...

    [​IMG]



    And...... bffffffffffffffffftttttttttttt!




    [​IMG]



    I was on my laptop here:
     
  8. SecretChao428

    Newcomer SecretChao428 Member

    Joined:
    Mar 17, 2009
    Messages:
    34
    Country:
    United States
    I was using Opera Mini 4.2 and it did not accept my login, I think Ace Gunman may have locked a selected amount of IPs and mostly those in Europe and my IP at the time was resolved in Norway and that may have blocked me from logging me on.
     
  9. zeromac

    Member zeromac Finally reached 1000 posts EXACTLY

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    2,194
    Location:
    Earth
    Country:
    Australia
    Well the images show your not logged in -.-
     
  10. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,031
    I guess you need to log in first... though most forums/topics are open to guests [​IMG]
     
  11. EnnEss
    OP

    Banned EnnEss Banned

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    191
    Country:
    United States
    You don't get it [​IMG] If you saw the video, you'll notice that I opened a different tab and it just logged out for me by itself.
    Also, when I try to write my username and pass down, it will just log me out and take me to the same page again. I'll also be posting a video on that; just to show you.
     
  12. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    You didn't disable cookies or anything?
     
  13. EnnEss
    OP

    Banned EnnEss Banned

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    191
    Country:
    United States
    Nopp
     
  14. SecretChao428

    Newcomer SecretChao428 Member

    Joined:
    Mar 17, 2009
    Messages:
    34
    Country:
    United States
    Not if you and Ace Gunman had geoblocked IP addresses if there was an "Important" game release that mattered for why I am able to log in on my computer, but not my cell phone, that tells me that I am being forbbiden from logging in from a different country.
     
  15. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,031
    if your IP range was banned, you would only see a 'Sorry, you are not permitted to use this board' on every page, even the portal, everything...

    edit: on second thought, that might explain it... how about you post your iPhone's IP address and all so that i can check if they were banned or something
     
  16. EnnEss
    OP

    Banned EnnEss Banned

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    191
    Country:
    United States
    Banned from what? Explain please [​IMG]
     
  17. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    I just noticed I sometimes have the same problem as you when trying to browse the temp with the DSi Browser or the PSP Browser, it just logs me out every time I go to another page. It doesn't always occur though... Strange...
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page