1. Shmegeger

    OP Shmegeger Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 13, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    Good morning and hopefully someone will be able to help me out.

    ive got animal crossing new horizons running on my emummc partition with Atmosphere.
    It was working perfectly fine but then I updated it via tinfoil and jits and now every time I try to boot it, the spinning switch logo appears and never stops, the game doesn’t boot :(

    ive tried deleting it and installing it again with no luck, also I’ve tried updating sigpatches also with no luck.

    ive recently bought paper mario and ran it through the emummc partition which boots fine. The only issue seems to be with animal crossing.

    hope someone can help me out.

    thank you.
     
  2. Shadow#1

    Shadow#1 Wii, 3DS Softmod & Dumpster Diving Expert
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    10,239
    Country:
    United States
    Be sure to update Paper Mario as there is a game breaking bug that has been fixed
     
  3. Shmegeger

    OP Shmegeger Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 13, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    I’ve completed it so won’t be going back on :) but thanks for the heads up.
     
  4. rendude

    rendude Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 18, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    Malaysia
    Have u tried disable all sys modules?
     
  5. Shmegeger

    OP Shmegeger Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 13, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    As in airplane mode etc? Yes still doesn’t work in airplane mode :(
     
  6. Shmegeger

    OP Shmegeger Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 13, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    Hi, I’ve fixed it :)

    I had to upgrade the firmware to 10.0.4 and works fine now.

    thank you.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - horizons, Crossing, loading