Am I screwed?

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by bloodrocuted88, Oct 7, 2009.

Oct 7, 2009

Am I screwed? by bloodrocuted88 at 9:36 PM (2,329 Views / 0 Likes) 30 replies

  1. bloodrocuted88
    OP

    Newcomer bloodrocuted88 Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    Hi, I am new to the forms and so I hope I am posting corectly.

    I have a big wii issue and need serious help and I know I F**Ked up so please no greef any way I upgraded my wii to 4.2U and then installed banner bomb along with the homebrew channle bootmii and dvdX I also created a boot disc that threw the backup loader I can go into the wad installer incase of an emergency but this is where the problem is, I accsedently uninstalled the 4.2U wad from my wii to doungrade but now my wii wont boot It just is a black screen but It does go into boot me and homebrew channle so it is kind of a low level brick but with the homebrew options and I am screeming at my self for not backing up my NAND [​IMG] I have tryed everything to fix the problem to even dismembering a gamecube controller to act as a savemii [​IMG] (sorry for bad spelling)
     


  2. bloodrocuted88
    OP

    Newcomer bloodrocuted88 Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    OH I forgot my wii controllers don't function
     
  3. bloodrocuted88
    OP

    Newcomer bloodrocuted88 Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    OH I forgot my wii controllers don't function

    Posts merged

    OH I forgot my wii controllers don't function
     
  4. Guild McCommunist

    Member Guild McCommunist (not on boat)

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    18,151
    Location:
    The Danger Zone
    Country:
    United States
    First off, no need to double post.

    Second off, Wii controllers don't work with BootMii, don't worry. You can use a GC controller for it.

    Third off, you have BootMii working which means your system is probably 99% salvagable. I'm not a real expert on this stuff, but that's just some reassurance [​IMG].

    Odds are you'll have to install an earlier build of the System Menu.
     
  5. Golfman560

    Member Golfman560 TheRapist.com

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    1,099
    Location:
    Living with seals
    Country:
    Antarctica
    If you can get into HBC then run Wad Manager and reinstall the systemmenu wad. Simple as that. Now saying your controllers won't work is prbably because they got de-synced and you have to re-sync them.
     
  6. bloodrocuted88
    OP

    Newcomer bloodrocuted88 Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    tryed it even out of sync controllers
     
  7. Golfman560

    Member Golfman560 TheRapist.com

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    1,099
    Location:
    Living with seals
    Country:
    Antarctica
    Grab a Gamecube controller then and use that until you get in HBC.
     
  8. vergilite

    Member vergilite GBATemps Regular Clown

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    737
    Location:
    Liv-Liv-Liverpool YEAH!
    Country:
    United Kingdom
    DETHKLOK RULES !!
     
  9. infinete

    Member infinete The Temp's cynic.

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    409
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    So the wii motes do not work even in HBC?
     
  10. bloodrocuted88
    OP

    Newcomer bloodrocuted88 Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
  11. infinete

    Member infinete The Temp's cynic.

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    409
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    is bootmii installed as boot2 or ios?
     
  12. bloodrocuted88
    OP

    Newcomer bloodrocuted88 Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
  13. infinete

    Member infinete The Temp's cynic.

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    409
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    ok, [url="link removed by request/url], download this.......in the zip go to "cboot2" then "try this 1st", dump the contents to the root of your sd card and turn the wii on.....this will freak your bootmii out and load wad manager.....see if the wiimotes function here.

    Edit, find zip on this page - http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901
     
  14. bloodrocuted88
    OP

    Newcomer bloodrocuted88 Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    good idea

    but I think I am screwed now because I tryed switching boot2 to Ios and now boot me won't even load T_T
     
  15. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    what the fuck man?
    take my link off asap
    what the fuck is wrong with you man?!
     
  16. bloodrocuted88
    OP

    Newcomer bloodrocuted88 Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    NO infinete didn't sugest what I did It was a brain dead move of my own thinking
     
  17. infinete

    Member infinete The Temp's cynic.

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    409
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    1000 appologies, I am not sure what I was thinking, when I typed it up I intended to link to this page "http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901" as well, I will not let it happen again......again, i am so sorry.
     
  18. bloodrocuted88
    OP

    Newcomer bloodrocuted88 Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    don't worry it wasn't you
     
  19. infinete

    Member infinete The Temp's cynic.

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    409
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    erm, on topic, did the wiimotes respond?
     
  20. bloodrocuted88
    OP

    Newcomer bloodrocuted88 Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    I don't know the wii won't boot after I switched boot2 for ios in boot me

    Posts merged

    I don't know the wii won't boot bootmii after i switched the boot2 for the ios
     

Share This Page