AKAIO freezes with Wifi Update

Discussion in 'Acekard' started by Yuan, Feb 2, 2010.

Feb 2, 2010

AKAIO freezes with Wifi Update by Yuan at 2:59 AM (1,374 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Yuan
    OP

    Member Yuan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    1,271
    Country:
    Brazil
    Well, I debugged it as much as I can but the problem continues (formatted with Panasonic Tool, another SD, etc)

    With lastest wifi plugin http://akaio.gbatemp.net/wifi/ when I download something new (or just see What's new and exit) it shows 2 white screens and freeze, but it install new content fine.

    Is everyone experiencing the same issue?

     
  2. rody2k6

    Member rody2k6 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    210
    Country:
    United States
    What is Wi-Fi plugin anyways
     
  3. Yuan
    OP

    Member Yuan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    1,271
    Country:
    Brazil
    It's the plugin that allow you update some AKAIO files directly from DS.
     
  4. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    Mine does exactly the same. Presumably after the update it's meant to reboot so it can load the update files?
     
  5. Princess Rozalin

    Member Princess Rozalin †GBAtemp Official Princess Of Roses†

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Messages:
    544
    Location:
    Netherworld
    Country:
    United States
    I had that Same Prob Months ago.Eventually it Fixed Itself.
     
  6. Yuan
    OP

    Member Yuan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    1,271
    Country:
    Brazil
    Yes, but it reloads the Akaio Menu after updating. On video I only checked the What's new file and it crashed anyway.
     
  7. Smiths

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    Works fine here.
    Reposting about problems won't really help.

    I even just released a new build that fixes the soft-reset/returning to AKAIO after things finish. And it can download from the TempDB.

    The soft reset white screens may require the latest AKAIO beta as well which is unreleased. Norm figured out it was patching the plugin for homebrew and that kinda could also f with it.
     

Share This Page