AKAIO 1.5 issues, help?

Discussion in 'Acekard' started by jbeave, Feb 22, 2010.

Feb 22, 2010

AKAIO 1.5 issues, help? by jbeave at 3:55 AM (765 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. jbeave
    OP

    Newcomer jbeave Member

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    I updated from 1.4, installed the new loaders and everything like the wiki said. For some reason the MP3 player function doesn't work anymore and neither do the cheats. I've only tried the cheats in Animal Crossing so far, but they did work in 1.4.

    I probably missed something small, but can somebody give me a hand here?
     
  2. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    We don't help fucktards who can't do the simplest of tasks.
     
  3. jbeave
    OP

    Newcomer jbeave Member

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Thanks to your kind response, I was able to figure out the cheat problem. But MP3s still won't play, was playback removed from 1.5 or something?
     
  4. MarkDarkness

    Member MarkDarkness Deliverator

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    692
    Country:
    Poland
    Yes.
     
  5. jbeave
    OP

    Newcomer jbeave Member

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Thank you, that's all I wanted to know.
     
  6. MarkDarkness

    Member MarkDarkness Deliverator

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    692
    Country:
    Poland
    Just use Moonshell.
     

Share This Page