Acekard2i has loading screen

Discussion in 'Acekard' started by pmk010, Mar 30, 2011.

Mar 30, 2011

Acekard2i has loading screen by pmk010 at 7:00 PM (653 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. pmk010
    OP

    Member pmk010 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    211
    Location:
    To your right ->
    Country:
    United Kingdom
    My acekard2i is stuck on the loading screen [​IMG]
     
  2. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
  3. pmk010
    OP

    Member pmk010 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    211
    Location:
    To your right ->
    Country:
    United Kingdom
    Thanks. It worked [​IMG]
     

Share This Page