Acekard with EZ 3-in-1. Quick help please

Discussion in 'Acekard' started by smotchkkiss, Feb 2, 2010.

Feb 2, 2010
  1. smotchkkiss
    OP

    Newcomer smotchkkiss Newbie

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I have an Acekard 2i with latest akAIO software installed. This is working just fine.

    I just got my 3-in-1 today and I have no idea how to load a GBA rom.

    Any help?
     
  2. SgtThom

    Member SgtThom GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    129
    Country:
    United States

    I think your suppose to download a tool to load GBA games.I don't know where the link to download though.

    I just look it up it's called GBA Exploader.Try search for that.
     
  3. smotchkkiss
    OP

    Newcomer smotchkkiss Newbie

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Oh, I'm dumb.

    Acekard 2i with akAIO 1.5+ firmware loads these without any other loader required. akAIO does all the work.
     
  4. House Spider

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    Put a gba rom on the micro sd and put the EZ 3in1 in slot-2. Load up akAIO and select the gba rom like you would for an nds rom and it will load it to slot-2.
     
  5. Gariscus

    Member Gariscus Former Team Cyclops Mod

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    646
    Country:
    Australia
    Uh, read the post above yours N64Temp [​IMG]
     

Share This Page