1. Dr.Nial

    OP Dr.Nial Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I got my Acekard 2 about a week ago and it worked fine. but now, it will load up to the acekard menu, but it wont load my microsd card.
    it does the flasky thing on the little microsd card icon, but it wont load it.

    help?
     
  2. Hakoda

    Hakoda GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Country:
    United States
    hmmm try reformatting with the Panasonic SD Formatter

    Is it loading an actual skin? If it isnt that's usually because the GlobalSettings.ini is corrupted. Delete it from a computer and reboot the Acekard. It will then recreate the GlobalSettings.ini.

    If the above doesnt work try a different SD card or a different flashcard to determine whether its the MicroSD or the Acekard

    ~ Jon
     
  3. Martiin

    Martiin GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 4, 2008
    Messages:
    328
    Country:
    United States
    try posting in the right topic section for more help...
    but its too late now, wait for a admin/mod to help ya out...
    -------------

    -you can try re-download the firmware

    -or borrow a friend's SD card, with latest AK2 firmware on it and test it

    -or try using different firmware; AIO and AK

    -make sure you put everything in the ROOT of your card

    ------------

    of course, there's always the AKAIO WIKI
     
  4. Dr.Nial

    OP Dr.Nial Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Thanks, that helped alot!
    except now it gets stuck on the "Processing... Do not power off!" screen.

    this suxxx [​IMG]
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Acekard, Trouble,