Acekard, Are you out there

Discussion in 'Acekard' started by cfcpd95, Aug 4, 2009.

Aug 4, 2009

Acekard, Are you out there by cfcpd95 at 1:58 PM (1,822 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. cfcpd95
    OP

    Newcomer cfcpd95 Advanced Member

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    63
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Acekard,

    i think they may be dead or something, please dont shoot me down for asking,
    but their site hasn't been updated for ages

    Any comments

    Pete
     
  2. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    they just had an update few days ago check out the downlaod section
     
  3. KingdomBlade

    Member KingdomBlade Blade v3+ (I R SHMEXY)

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    2,941
    Location:
    In Vulpes' Fur
    Country:
    Philippines
    Plus, I think some skins were added.
     
  4. bollocks

    Member bollocks GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Messages:
    662
    Country:
    United Kingdom
    yeah theyre never particularly active if they don't have to be. most likely the next you'll hear from them is when/if they solve the 1.4 issue.
     
  5. tanvm07

    Newcomer tanvm07 Member

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    43
    Country:
    United Kingdom
    If you go to the news section the latest update on that was 3 days ago..
     
  6. EpicPie

    Member EpicPie GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    116
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    The update 4.18 doesn't work with DSi Update 1.4 yet, everyone has to wait for 4.19.
     
  7. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    thats team acekard for sure
    i had sent them multiple emails and none was answered
    if not because of AKAIO i would never ever buy ak2
     
  8. Chris_Skylock

    Member Chris_Skylock GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,501
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    you need a .nds file from acekard or any flashcart maker to update their carts. you dont need any software because the main system is blocked
     
  9. Pippin666

    Member Pippin666 SSF43DE Master

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    1,663
    Location:
    Montreal, Qc
    Country:
    Canada
    I hope the AK team will not release an entire hw revision to get around the 1.4x fw like the R4i team is doing !! [​IMG]

    Pip'
     
  10. Beige

    Member Beige GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    266
    Location:
    Volcano Bakemeat
    Country:
    United States
    Seems you haven't read up enough >_>
    The various R4 clones out there don't have an updateable bootstrap, while the Acekard does. So, for a full card update, R4 clones need new hardware, while the Acekard 2i should be just fine with an update that writes to the flashcard itself.
     

Share This Page