acekard 2i ak2 menu HELP

Discussion in 'Online Stores and Purchases' started by jaspuce, Jul 21, 2010.

Jul 21, 2010

acekard 2i ak2 menu HELP by jaspuce at 3:37 AM (746 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. jaspuce
    OP

    Newcomer jaspuce Newbie

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    ok i had ak2 menu 1.21 with acekard 2i playing with no problem but the game toys story 3 dont work stars up loading after white screen after check on the net for a fix and found out this menu aio AKAIO 1.7.1 work for toys story only problem all the when a play my old game the saved game not there but still in game folders and if a put all back the old menu its there but cant not play toys story 3 cant someone would help me for my girls [​IMG]

    thanks
     
  2. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    If you open up the system options on the AKAIO menu, are the save files set to .sav, or .nds.sav?

    That might help.
     
  3. jaspuce
    OP

    Newcomer jaspuce Newbie

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    its was .nds.sav but i change it for .sav and it work .just find out that .

    thanks

    ok just looking in akemenu and it was .sav i change it to .nds.sav and it work was a lot easyer your way .

    thanks again [​IMG]
     
  4. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    By the way, you said you were going to give the acekard to your girls or something?
    You might want to disable the start menu by enabling the child-safe lock, that way they won't accidentally delete roms or saves.

    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=218103
     
  5. jaspuce
    OP

    Newcomer jaspuce Newbie

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    yeah good idea [​IMG]

    thanks
     

Share This Page