1. idulkoan

    OP idulkoan Banned
    Banned

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    188
    Country:
    United States
    Hey temp
    I bought a 3ds and it arrived yesterday. It worked great until this mornin. I was playing ar games, until the top screen showed a 'black' line, 1 pixel wide, and all the pixels long (from left to right). Im hoping i can exchange it with walmart, since i bought it online and i dont want to ship it back, rather goto my local walmart.
    Heres a vid:
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4unx2-pOy14[/youtube]
     
  2. naved.islam14

    naved.islam14 Gbatemp's Official Dark Knight™
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    968
    Country:
    Wow, there are so many 3DS users that are reporting dead pixels and stuff like that. Anyway you should take it back to walmart and exchange it.
     
  3. RupeeClock

    RupeeClock Colors 3D Snivy!
    Member

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,404
    Country:
    Can't see shit captain.
     
  4. idulkoan

    OP idulkoan Banned
    Banned

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    188
    Country:
    United States
    trust me its there
    im not hating on the 3ds or anything, but i think ninty could of done better on checking their prouduct before selling it.... i hope i can exchange it
     
  5. _Chaz_

    _Chaz_ GBAtemp's Official Mook™
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    5,710
    Country:
    United States
    I also can't see anything. If it's there, it's probably blurred out by your camera.

    With all the problems people seem to be having with this thing lately, I believe you. Go get it exchanged.
     
  6. idulkoan

    OP idulkoan Banned
    Banned

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    188
    Country:
    United States
    its not there anymore??? imma go exchange it just for in case tho
     
  7. KingVamp

    KingVamp Haaah-hahahaha!
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    11,787
    Country:
    United States
    Are some of you guys just making things up? [​IMG] jk
     
  8. Seraph

    Seraph GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    894
    Country:
    United States
    Are you saying it's gone now? I'd say just keep it if it's fine now, but whatever. The video was really bad at demonstrating the problem...you should have just displayed a white picture or something. I skipped to the end when you were using photo mode (which was the only time it was visible).
     
  9. altorn

    altorn GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    933
    Country:
    Canada
    (its, 1pixel HIGH, and all pixels WIDE)

    lame build this, lame build that.
    we all know there are a lot of defective units out there.

    but you said it yourself it was ok until a certain period in time. which means you've used it
    for a while before the line appeared.

    delivery/your usage(not sure how you handle your stuff) can be a fault here since as you said it worked fine at first.

    (wtf is with all these complaint threads??)
     
  10. Goli

    Goli RPG
    Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    2,571
    Country:
    Cote d'Ivoire
    Completely off topic but is that an EyeToy you used to record that? [​IMG]
     
  11. justmike

    justmike GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    329
    Country:
    I couldn't really see it, obviously if it's there all the time, it's a problem with the screen. Exchange it!
     
  12. lompoc

    lompoc Banned
    Banned

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    120
    Country:
    United States
    cant see noyhing in video just get money back all of them might do that later
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Problem, screen, Black