1035 error with cios 38 installer rev 14

Discussion in 'Wii - Hacking' started by blesbok, Oct 24, 2009.

  1. blesbok
    OP

    blesbok Member

    Newcomer
    1
    Dec 26, 2008
    United States
    I followed the simplistic mod tutorial to the letter including a full upgrade and restore beforehand, but everytime I get to the cios installer I get a 1035 error.

    I previously had it softmodded on firmware 3.2 if that changes anything.
     
  2. xzxero

    xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Member
    2
    Jul 18, 2008
    United States
    SB
    thats means you havent deleted your cIOS with any title deleter
     
  3. DarkMatterCore

    DarkMatterCore I like turtles.

    Member
    4
    May 30, 2009
    Venezuela
    Cabimas, Zulia, Venezuela.
    Do you mean the stubbed versions? Didn't know that.
     
  4. blesbok
    OP

    blesbok Member

    Newcomer
    1
    Dec 26, 2008
    United States
    But i did. That is what I can't figure out. Maybe I am missing some button or something. I open anytitle select 222/223/250 and press a to delete them. Then exit. There is no 249, but there is a 254. So i can't delete 249 since it isn't there.
     
  5. rally1

    rally1 Advanced Member

    Newcomer
    1
    Nov 13, 2008
    somerset
    249 is on page 2 or 3. u must use + or - to change pages i think. i hope this helps
     
  6. blesbok
    OP

    blesbok Member

    Newcomer
    1
    Dec 26, 2008
    United States
    Well slap my ass and call me sally. That was my problem. That will teach me to try to mod at 2 in the morning.

    Thanks so much.
     
  7. xkitox

    xkitox Newbie

    Newcomer
    1
    Sep 18, 2009
    United States
    Yay thanks, you helped fix my problem too [​IMG] I just didnt know which IOS files to delete lol. danke
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice