SvSIP: use your DS as a phone!

Discussion in 'Homebrew News' started by Costello, Sep 12, 2007.

Sep 12, 2007
    • Administrator

    Costello Headmaster

    Member Since:
    Oct 24, 2002
    Message Count:
    11,213


    • Member

    paOol New Member

    Member Since:
    May 22, 2006
    Message Count:
    274
    Country:
    is an SIP account free?
    • Administrator

    Costello Headmaster

    Member Since:
    Oct 24, 2002
    Message Count:
    11,213
    I don't know.
    In France, one of the most popular ISPs provides a free SIP account in their default offer.
    I don't know if other providers offer it in other countries...
    • Member

    Wuschmaster New Member

    Member Since:
    Apr 15, 2006
    Message Count:
    515
    Country:
    United States
    Never heard about SIP! Where can I get it?!
    • Member

    nunofgs New Member

    Member Since:
    Mar 16, 2006
    Message Count:
    185
    Country:
    Portugal
    • Member

    Ph1l0z0ph3r New Member

    Member Since:
    Jul 21, 2007
    Message Count:
    185
    Country:
    United States
    More info on an SIP account would be useful. Cool homebrew nonetheless.
    • Member

    Linkiboy GBAtemp Testing Area

    Member Since:
    May 14, 2006
    Message Count:
    4,888
    Country:
    United States
    Ring ring ring ring ring ring ring

    BANANA PHO-- *gets shot*

    Will this work in the US? I've never heard of SIP accounts.
    • Member

    hollabackitsobi New Member

    Member Since:
    Jul 10, 2007
    Message Count:
    536
    Country:
    United States
    News just in: the DS can now do fucking everything. Someone make a spaghetti cooking app and I'm done, mmmmm.
    • Member

    WK416 New Member

    Member Since:
    Nov 14, 2004
    Message Count:
    682
    Country:
    United States
    It prints money. That's all you need! [IMG]
    • Member

    leetdude_007 Official GBAtemp Assassin That Has Never Killed An

    Member Since:
    Nov 25, 2006
    Message Count:
    998
    Country:
    United States
    I need to follow Iwata and attack him with Hug.
    • Newcomer

    peachydaisies New Member

    Member Since:
    Aug 14, 2007
    Message Count:
    9
    Location:
    "Back in the kitchen, woman!"
    Country:
    Philippines
    Yes, some information on SIP might help, I'm just learning about VOIP myself.
    • Administrator

    Costello Headmaster

    Member Since:
    Oct 24, 2002
    Message Count:
    11,213
    • Newcomer

    mobad New Member

    Member Since:
    Apr 7, 2007
    Message Count:
    24
    Country:
    Canada
    Anyone know how to get voipbuster to work with SvSIP I've already made an account, changed the config and I can dial a number but it just can't connect.
    • Newcomer

    peachydaisies New Member

    Member Since:
    Aug 14, 2007
    Message Count:
    9
    Location:
    "Back in the kitchen, woman!"
    Country:
    Philippines
    Eep, sorry for my ignorance. Lurking now. ;__;
    • Member

    m2pt5 New Member

    Member Since:
    Sep 30, 2005
    Message Count:
    286
    Location:
    GMT-5
    Country:
    United States
    Seconding this, I don't get how the settings match up.
    • Member

    Taras I'm Not Hating, I'm Just Sayin'

    Member Since:
    Dec 10, 2005
    Message Count:
    677
    Location:
    Boxcar #142, Santa Fe rail
    Country:
    United States
    I'm guessing a lot of free SIP accounts are like Skype in that PC to PC calls are free. PC to landlines are a paid service. Therefore when testing, you have to call to a fellow geek. Feel free to advise me to STFU if this is incorrect.
    • Member

    [M]artin .

    Member Since:
    Nov 7, 2006
    Message Count:
    3,657
    Country:
    United States
    • Newcomer

    yooeee New Member

    Member Since:
    Aug 16, 2007
    Message Count:
    78
    Country:
    United States
    does anyone know how to get this to work...
    • Newcomer

    subb New Member

    Member Since:
    Nov 11, 2006
    Message Count:
    18
    Country:
    Canada
    I tried it out and it worked, I used voip stunt, which is the same is voip buster, the same company has many different names.

    If you have a voipbuster account just replace

    all the information is here: http://www.voipbuster.com/en/sipp.html
    --------------------
    # This is a comment in the config file.

    # Set the URL of local ID (used in From header) (e.g.: sip:username@example.com)
    --id sip:sip.VoipStunt.com

    # Set the URL of registrar server (e.g.: sip:example.com)
    --registrar sip:sip.VoipStunt.com


    --domain sip.VoipStunt.com

    # Set realm (note: wildcard is now accepted) (e.g.: example.com)
    --realm sip.VoipStunt.com

    # Set authentication username
    --username user

    # Set authentication password
    --password pw

    # Mandatory (for the moment) override the Contact information
    # (e.g.: )
    --contact


    # Optional registration interval (default 55) (for freephonie set 1800)
    --reg-timeout 1800

    ---------------

    When you want to make an outgoing call dial 001

    eg 0013215551234
    area code 321 number 555 1234


    and --contact is my computer information

    G being my user name and 192.168.1.100 being my computer's LAN IP address 5060 is the port number for voipstunt/voipbuster it's listed in on the page linked above.
    • Newcomer

    yooeee New Member

    Member Since:
    Aug 16, 2007
    Message Count:
    78
    Country:
    United States
    awwwww sweet, thanks subb. it's nice, volume needs to be upped a lot and it's a little buggy, but overall functional.

SPONSORED LINKS
 

Share This Page