ysmenu

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by ZenZero, Sep 6, 2008.

Sep 6, 2008

ysmenu by ZenZero at 10:03 AM (2,168 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. ZenZero
    OP

    Member ZenZero GBATEMP's regular arse.

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    1,270
    Country:
    United Kingdom
    ok- i am thinking about using the ysmenu with my supercard dsone, i have 6 questions about this that i need answering though.

    1. how do i install it?
    2. will it have any effects on my dsone?
    3. how do i use it?
    4. where can i get i from?
    5. if i decide that i do not like it - how do i take it off?
    6. the ysmenu supports supercard slot-2 cards as ram packs 2 play gba games - how would i use this feature?
     
  2. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    1. To be honest, I don't know. But it is possible.
    2. No, it won't. You can always uninstall it and your SCDS1 will be the same.
    3. Just start your SCDS1 and it will have a R4-like menu. You can start your DS- and GBA-roms from it, as well as some older systems if you have emulators installed.
    4. http://home.usay.jp/pc/etc/nds/
    5. Just delete it and reinstall the original software.
    6. Just open a GBA-file in YSMenu and it will use whatever Slot-2 card you inserted. I haven't tested it with the SuperCard though.
     
  3. Eon-Rider

    Member Eon-Rider GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    1,021
    Country:
    Australia
    You're probably referring to the multi-bootloader which allows you to use YSMENU, DSTT Menu in addition to the SCDS1 OS.

    You can get the set up here. Just follow the readme.
     

Share This Page