Ysmenu on acekard 2i

Discussion in 'Acekard' started by raystriker, Jun 6, 2012.

Jun 6, 2012

Ysmenu on acekard 2i by raystriker at 7:11 PM (905 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. raystriker
    OP

    Member raystriker Computer Hardware Enthusiast

    Joined:
    Dec 28, 2011
    Messages:
    996
    Location:
    Bloomington
    Country:
    India
    hi guys , can you tell me if ysmenu is available? If yes then can you provide the download link?
     
  2. TheRedfox

    Member TheRedfox Admire our great leader ;o;

    Joined:
    May 17, 2012
    Messages:
    181
    Location:
    Nope
    Country:
    Korea, North
    Why whould you have ysmenu in place of AKAIO?
    I think AKAIO is better
     
  3. raystriker
    OP

    Member raystriker Computer Hardware Enthusiast

    Joined:
    Dec 28, 2011
    Messages:
    996
    Location:
    Bloomington
    Country:
    India
    besause retro updates the libs of ysmenu by his multicart update therefore i can play the latest games
     
  4. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    akaio has built in features that should allow a high percentage of new games to run out of the box. on occasion you may have to tweak what is being patched into ram, like turning off cheats or ds download play.

    what games are you having problems with? or are you just assuming the game won't work on akaio so you want to use ysmenu?

    akaio doesn't receive the instant updates it once did, and that is partially due to the fact that it pretty much hit a peak in development. it is also due to the fact that the ds is mostly dead and there isn't a great influx of games being released. if you find anything that doesn't work would you be so kind as to report it? i'd rather see akaio updated than users move to ysmenu.

    -another world
     
  5. raystriker
    OP

    Member raystriker Computer Hardware Enthusiast

    Joined:
    Dec 28, 2011
    Messages:
    996
    Location:
    Bloomington
    Country:
    India
    I get your point
     
  6. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    Acekard YSMenu doesn't use extinfo/savlib/infolib...It's pretty much pointless...
     

Share This Page