Hacking Working!! DSCOVERED for M3!

Magsor

I am watching you
OP
Member
Joined
Dec 1, 2010
Messages
1,316
Trophies
1
Location
Amos
XP
1,160
Country
Canada
This is a coverflow GUI for M3 real (possibly m3i Zero?? to test)
1.Unzip microsd.zip on your microSD card
2.Put your games on your microSD card
3.Unzip DScovery.zip and run it.
4.Select your microSD card, update web list, download cover, update your card

Download

Credit :many thanks to Dizi, Soulanger, roku93, Xenon++, chishm, yasu, Normmatt + Team and the entire DS community.
http://www.youtube.com/watch?v=Ek5yRmjBpP8

note: you can add other autobooting homebrew( like the dreaded woodm3) by renaming to defaultx.nds (hold X) and defaulty.nds (hold Y)
 

jurassicplayer

Completionist Themer
Member
Joined
Mar 7, 2009
Messages
4,473
Trophies
1
Location
Pantsuland
Website
www.youtube.com
XP
2,411
Country
United States
Apart from totally not asking for permission to redistribute stuff from any of the authors, I don't even think you are able to redistribute YSMenu...whether it is modified or not. Not only that, I don't know why you are crediting some of the people you are crediting.
 

Alucart

Member
Newcomer
Joined
Sep 9, 2007
Messages
17
Trophies
0
XP
89
Country
Brazil
well, it was new to me, and helped me a lot XD sorry for the ignorance, but how do I do the softreset thing and comeback to coverd menu? thanks in advance =) oh also, there is someway to manage cheats by there? thanks!
 

Magsor

I am watching you
OP
Member
Joined
Dec 1, 2010
Messages
1,316
Trophies
1
Location
Amos
XP
1,160
Country
Canada
Alucart said:
well, it was new to me, and helped me a lot XD sorry for the ignorance, but how do I do the softreset thing and comeback to coverd menu? thanks in advance =) oh also, there is someway to manage cheats by there? thanks!
Softreset does not seem to work because it does not go back to the right place(like ttmenu.dat or something). But cheats work fine just hold B while loading a game to get to the cheats.
 

manu-m3

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 25, 2009
Messages
196
Trophies
1
Age
25
Website
Visit site
XP
647
Country
Gambia, The
It dont work on my m3i becuase it doesnt build a unknown.bmp and then the covers not come when i start my DSCOVERED!
Can you help me thx!
 

Antarius

New Member
Newbie
Joined
Dec 10, 2010
Messages
3
Trophies
0
XP
1
Country
France
Hi,

i tried to do this tutorial but when i would to do the card update it sent me an error.
I can't finish it.

When i put the M3i zero and tun the ds it show me this:

No System file founf!
Put system file in

Thanks for help!
 

Son of Science

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 15, 2007
Messages
575
Trophies
0
Location
Sand Iego
XP
218
Country
United States
Antarius said:
Hi,

i tried to do this tutorial but when i would to do the card update it sent me an error.
I can't finish it.

When i put the M3i zero and tun the ds it show me this:

No System file founf!
Put system file in

Thanks for help!
Probably doesn't work on M3i Zero then.
 

mooncraterx

Member
Newcomer
Joined
Mar 15, 2009
Messages
19
Trophies
0
XP
77
Country
United States
The 1.01 file that fixes the unknown bmp error is corrupt on filetrip
frown.gif


is there another link to the file someplace?
 

Magsor

I am watching you
OP
Member
Joined
Dec 1, 2010
Messages
1,316
Trophies
1
Location
Amos
XP
1,160
Country
Canada
mooncraterx said:
The 1.01 file that fixes the unknown bmp error is corrupt on filetrip
frown.gif


is there another link to the file someplace?
Its not corrupt just redownload it. You can get all the files from spinal cords website, m3 website and ysm3 from another thread here on gbatemp. I did not make any of this i just put it together so you don't have to break your bicycle.
 

mooncraterx

Member
Newcomer
Joined
Mar 15, 2009
Messages
19
Trophies
0
XP
77
Country
United States
it is corrupt. not the initial zip files within the zip..(those extract ok)

but those zips inside.. they dont extract.


1.Unzip microsd.zip on your microSD card
2.Put your games on your microSD card
3.Unzip DScovery.zip and run it.


microsd.zip and dscovery.zip have the corruption problem. will not extract on several different computers using winrar or built in windows compressed folders.

the filesize is also a telltale sign it is now 5mb instead of 7mb, unless the changelog fix required deleting 2 megs of content =) somehow i doubt that =p
 

Magsor

I am watching you
OP
Member
Joined
Dec 1, 2010
Messages
1,316
Trophies
1
Location
Amos
XP
1,160
Country
Canada
I used 7zip and is more compressed the 2nd time i used lzma compression instead of deflate thats why it from 7mb to 5mb.

I did not know windows and winrar did not support lzma i will reupload it later on with 6.41 added and no lzma.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    MelodyVI @ MelodyVI: Gotcha!