wood4TT not working

Discussion in 'R4 DS' started by blackdognmb, Mar 14, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
Mar 14, 2011

wood4TT not working by blackdognmb at 3:03 AM (660 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. blackdognmb
    OP

    Newcomer blackdognmb Newbie

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    hi the wood4tt is not working for my r4 and PKM black/white. i put it in the root and the game in the game folder and i can play but it does not have a name and when i play it it goes to a white screen any healp?
     
  2. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    If your game doesn't display a name, then it is bad... Get a new copy.
     
  3. blackdognmb
    OP

    Newcomer blackdognmb Newbie

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    alright guess it speaks for itself thanks
     
  4. Vulpes Abnocto

    Former Staff Vulpes Abnocto Drinks, Knows Things

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    6,600
    Country:
    United States
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page