Will Twilight Princess hack allow me to play backups?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by BrotherNick, Aug 19, 2008.

  1. BrotherNick
    OP

    Newcomer BrotherNick Newbie

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I'm sorry, I couldn't find the answer searching. If so please link me.
     
  2. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
  3. JKR Firefox

    Member JKR Firefox Back.

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Messages:
    1,130
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Buahahahahahahahaahahahahahahahaahahahaahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahah
    hahahahahahahahahahahahaa....

    Sorry, what was the question again?
     
  4. 8v8t8r

    Newcomer 8v8t8r Advanced Member

    Joined:
    Mar 18, 2007
    Messages:
    68
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    hmm maybe u can't find the answer to it... because there is no way to do it, and hopefully it won't happen ever...
     
  5. podunk1269

    Member podunk1269 GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    406
    Location:
    West ByGod , USA
    Country:
    United States
    no...not yet, there is a possiblty of such homebrew loaders that allow it in the future, but as of now no.


    P.S. people here get pissy about asking about backups
     
  6. BiscuitBee

    Member BiscuitBee Semi-Resident Cookie-Bug

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    689
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Yeah, what's up with that?

    I could understand if someone was asking for a backup...
     
  7. Black Mage

    Newcomer Black Mage Member

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Messages:
    31
    Country:
    United Kingdom
    yes, unplug your wii. take it outside and throw it off the eiffel tower, then put your wii into an oven anf eat it. when you excrete it out plug it in and you might have to push the disk in but it works ;-P



    not really.
     
  8. Tichinde925

    Member Tichinde925 Marth Ditto Money Match?

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,096
    Location:
    Warwick, Rhode Island
    Country:
    United States
    Code:
    http://www.youtube.com/watch?v=lsd96jy3GWY&fmt=18
    Vid is made of EPIC win no?

    was your question answered TC?
     
  9. jinxvorheeze

    Member jinxvorheeze GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    572
    Country:
    United States
    People don't get pissy because of the ISO Loader itself, we just get sick of answering the same questions over and over again. It's not your fault, it just gets annoying every couple days people ask for an ISO loader, or everytime Wan or Bushing release something the first question anyone asks is if it will play backups, no matter what it is, they ask.
     
  10. Relys

    Member Relys Master of Computer Science

    Joined:
    Jan 5, 2007
    Messages:
    860
    Country:
    United States
    Yes, everyone here wants an ISO loader.

    The problem is there isn't one and we get sick of hearing about it.
     
  11. JPdensetsu

    Member JPdensetsu GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,204
    Location:
    Taipei
    Country:
    Taiwan
    No you can't !!!
     
  12. turtleman

    Member turtleman GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    117
    Country:
    United States
    I don't understand why everyone says "lol, dis question so awften, I get pissed off at u 4 it"
    I only see topics like this maybe once every 2 or 3 weeks...if that.
     
  13. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    Actually, there is one. It's here.
    Click the "here"
     
  14. Livin in a box

    Member Livin in a box Livin' in a cardboard box

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    1,794
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    You didn't say there would be flashing lights on there...I've just had a fit on the floor. I'm going to sue you.
     
  15. King Zargo

    Member King Zargo I'm a Star

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,186
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    It is possible to play backups using the Twilight Hack but not of Wii games.
    NES, SNES, GB, GBC, GBA, MegaDrive, Sega Master System, Turbo Grafic ect... are possible.

    I hope this answers your question.
     
  16. mercluke

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    use the region changer and pull the cord out around half way through, it should unlock this secret mode in the wii that disable disk checks, you will know that it worked when you are greeted with an opera error message (completely normal, don't panic) then put in a ps3 disk (doesn't matter which one) and it should ask you to update when it gets to 100%.
    your wii should now be able to play burned ps1/2/3 xbox/360 gc and wii games!
     
  17. icefox2

    Newcomer icefox2 Advanced Member

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    62
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Genius idea... [​IMG]
     
  18. PBC

    Member PBC What!? I can change this??

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    590
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Hozzah!
    We sure showed this newb not to ask honest questions that someone new to the community would ask!
    He'll remember this post before he asks anymore questions ever again in this forum!
    Not only were most of these responses informative, but it didn't even turn into a silly thread full of post after post of ironic and hilarious jokes each one funnier and more ironic then the next!

    On a serious note, thank you king zargo for giving this guy the proper answer.
     

Share This Page