Will Sonic Generations Run

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Sheimi, Nov 5, 2011.

Nov 5, 2011

Will Sonic Generations Run by Sheimi at 2:49 PM (555 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Sheimi
    OP

    Member Sheimi A cute Vixen!

    Joined:
    Oct 22, 2009
    Messages:
    1,865
    Location:
    Tachikawa
    Country:
    Japan
    My Specs Are:
    OS: Windows 7 (64 bit)
    RAM: 4GB
    Processor: AMD E-350 Processor (2 CPU's), ~1.60ghz
    Graphics Card: AMD Radeon HD 6300 series Graphics

    I just want to make sure before I buy it, so I know it will run. This laptop is very new. Got it in September.
    Thanks

    ~Sheimi
     
  2. The_Dragons_Mast

    Member The_Dragons_Mast GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    613
    Country:
    Egypt
    Probably not your laptop specs isn't strong enough & the game is really demanding . Check here for yourself .
     
  3. Sheimi
    OP

    Member Sheimi A cute Vixen!

    Joined:
    Oct 22, 2009
    Messages:
    1,865
    Location:
    Tachikawa
    Country:
    Japan
    The only thing it does not pass is my CPU. Thanks The_Dragons_Master_F
     
  4. Hadrian

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    Runs on my mates laptop and he has about the same as you. Game is not that demanding, Sega has seemed to have exaggerated their specs. Also never rely on that site, it said that many many games would not even run at minimum on my PC before I upgraded it when in fact they comfortably ran on medium.

    I recommend you pirate it first just to see.
     
  5. Sheimi
    OP

    Member Sheimi A cute Vixen!

    Joined:
    Oct 22, 2009
    Messages:
    1,865
    Location:
    Tachikawa
    Country:
    Japan
    Kinda the same goes for Fable III. Fable III wanted more specs and it runs on my Laptop with slight lag.
     
  6. Originality

    Member Originality Chibi-neko

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,145
    Location:
    London, UK
    Country:
    United Kingdom
    One of my older PCs passed the spec requirements for Oblivion... it ran, but only at around 2fps. It depends on the game, and on the system.
     

Share This Page