Homebrew WiiVC Tecon Moon Gamecube injects not working???

GeneratorXas

Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 24, 2020
Messages
7
Trophies
0
Age
25
XP
35
Country
United Kingdom
Im just here to get the ball rolling as newcomer to this ting.
If you feel so inclined, I would appreciate help with an issue I am having with WiiVC injection of both Gamecube and WII games. For some
reason, I get error Code 160-0791 for 90% of games I try to load or just a black screen.

I been using teconmoon, got Nintendont (latest), the config file and so on. I have CBHC and load mocha before every attempt to load.

I really don't have a clue what the issue is. I even tried changing USB ports. I have used WII U USB helper to play games off the hard drive
with no issue but these TeconMoon injects do not want to come nicely.

Any ideas, so far only Ultimate Spider-man has worked. My hunch is I need EURO isos but I thought CFW makes WII U region free?

LOVE,
a noob
 

Jayinem81

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 19, 2020
Messages
958
Trophies
0
Age
41
XP
952
Country
United States
So you're installing to a hard drive or a flash drive? If it's a hard drive it needs a y cable to have enough power to work. Which is just a cable to plug into two ports.
 

GeneratorXas

Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 24, 2020
Messages
7
Trophies
0
Age
25
XP
35
Country
United Kingdom
Thanks man
Im using a hard drive but I am externally powering it - shouldn't that give as much power as Y Cable? . My other games work fine but just this Gamecube games ain't working. Any ideas
 

Jayinem81

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 19, 2020
Messages
958
Trophies
0
Age
41
XP
952
Country
United States
Well then my next thought that could be right or wrong is are you running cfw before running the injects? Only Wii U games that are in the same region do not need any cfw. Everything else requires a cfw to run before it will work.
 

GeneratorXas

Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 24, 2020
Messages
7
Trophies
0
Age
25
XP
35
Country
United Kingdom
Yh im holding A to launch CFW when launching homebrew, then once I am in I load mocha THEN I load the games. Ultimate Spider-man is the only trusty dusty every other Gamecube game ain't working. Just showing error code: 160-4792. Thanks again
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    CECHL03 is my model
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    I remember the model no. from memory
  • DinohScene @ DinohScene:
    I've got 2 of them, can't remember the board names anymore
    +1
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    There's a sticker underneath the console with the model no. stamped.
  • DinohScene @ DinohScene:
    one is the cardreader model and the other was the 80 GB model originally
    +1
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    Nice stuff
  • DinohScene @ DinohScene:
    I'm not gonna get up and muck around trying to find the bloody things!
    +1
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    Did you upgrade the HDD in the 80GB model?
  • DinohScene @ DinohScene:
    just go to me profile and pray I wasn't to lazy to note it down
    +1
  • DinohScene @ DinohScene:
    yeh, 1 TB in that one
    +1
  • DinohScene @ DinohScene:
    he cardreader model has a 320 GB HDD
    +1
  • DinohScene @ DinohScene:
    only used it like 2 times when mates came over
    +1
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    Just looking on your profile and my god you have so many consoles.
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    I can't be bothered to list mine on my profile.
  • DinohScene @ DinohScene:
    it's a never ending battle to collect, restore and take care of those poor machines
    +1
  • DinohScene @ DinohScene:
    if only they could talk
    +1
  • DinohScene @ DinohScene:
    it be one noisy room
    +1
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    I have around maybe 13-14 consoles.
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    Woah, how dusty is your PS3?!
  • DinohScene @ DinohScene:
    not the worst dust in a PS3 I ever seen
    +1
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    Hopefully mine hasn't collected any.
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    Its still working fine surprisingly.
    M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ: Its still working fine surprisingly.