Wiiscrubber 1.4

Discussion in 'Wii - Hacking' started by wiiv1.5owners3, Feb 15, 2009.

Feb 15, 2009

Wiiscrubber 1.4 by wiiv1.5owners3 at 6:44 PM (4,264 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. wiiv1.5owners3
    OP

    Member wiiv1.5owners3 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    220
    Country:
    United States
    ok so heres the deal my wii run all games via preloader .27 all worked great formatted the wii and bang it FUBAR no zelda loading no homebrew loading so beware people preloader isnt the best SOFT MOD about Gamma is all we need now from the powers to be is a Omega that runs multi partition of Wii games and perhaps a plug in for GC Loader aswell would advice all people to stay clear of preloader....
     
  2. Adr990

    Member Adr990 To boldly go where no man has gone before!

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,469
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    What the puppy?

    Again such a topic like this:
    WII UPDATE

    I understand that you bricked your wii with preloader .27 (and softmii) and that formating...
    Good job with bricking! [​IMG]
    You deserved (since you made your topic title like this...)

    Anyways,
    What I understand of your post is:
    You full bricked your wii?
    Or you still can see Healthy screen etc?

    ---
    Change your topic title... [​IMG] Than you get much more reply and kind help.
     
  3. wiiv1.5owners3
    OP

    Member wiiv1.5owners3 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    220
    Country:
    United States
    no health screen just preloader menu seems the 290 system menu wad gets currupted with preloader i.e you CANT use system format you need to use wad manager to install you system menu then PERHAPS format but hey non the less one bricked wii makes a good door stop and wife bought me a new one hahahaha so not totally all lost
     
  4. sr_corsario

    Member sr_corsario GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 11, 2008
    Messages:
    423
    Country:
    Spain
    Someone on Elotrolado have a similar problem.

    With SoftMii installed format the wii and get a brick.

    Solution is explained on that thread. (spanish)


    Spanish Forum solution
     
  5. Quincy

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    not possible it hought
     
  6. wiiv1.5owners3
    OP

    Member wiiv1.5owners3 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    220
    Country:
    United States
    soory the title was for hinting what gamma would need to be in tandem with 1.4 sorry for all confusion but there is no need to be aggressive i was just warning people of the implications of PRELOADER
     
  7. mousex

    Member mousex GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    987
    Country:
    United States
    Then start the Wad Manager or what Homebrew you want with Preloader and recover, what's the deal?
     
  8. pumkinut

    Newcomer pumkinut Member

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    Preloader did not brick you Wii....you bricked your Wii.
     
  9. Adr990

    Member Adr990 To boldly go where no man has gone before!

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,469
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    That is correct too [​IMG]
     
  10. mrtankjump

    Newcomer mrtankjump Advanced Member

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    United States
    What does Wiiscrubber 1.4 have to do with bricking your Wii or Gamma loader. The softchip multiloader mod works perfectly fine with Wiiscrubber 1.4 for loading multi-iso Wii games, you don't need gamma, you just need to NOT brick your Wii.
     
  11. Blue-K

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    Basicly you can say (with a few exceptions..):

    If something goes wrong, it's your fault!!!

    You know what can happens if you install SoftMii or other things. Crediar himself told that Preloader can brick your Wii, but I never heard of any brick, caused by installing Preloader...so, that's the risk you take with installing it, although it shouldn't happen something if you follow the rules...

    Anyways: Can you say what you exactly want? As I get this your Wii is fixed...so what is the sense in this Topic? is there one? Do you want to warn us from not using Preloder?
     
  12. dottor_male

    Member dottor_male GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    181
    Country:
    Italy
    It's off topic, but please, use punctuation. I can barely understand what you are saying.
    And I think it's important, giving that you have bricked your Wii.
    So, summing up:
    You have installed preloader and softmii.
    Everything all right.
    You decide to format your Wii.
    BRICK. Correct?
     
  13. wiiv1.5owners3
    OP

    Member wiiv1.5owners3 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    220
    Country:
    United States
    yep that about sums it up Dotter...sorry about punctuation, seems my hands type faster then my brain sometimes.
    oh and of course i woke up this morning and thought i KNOW i'll brick my wii today...dont be so padantic, i was just making people aware that although it was ALL working when i formatted it it only loads preloader tryed to install boot.dols and boot.elfs but it just hangs, heaven forbid any of you so called techies brick you wii or i you do hope you get the same reply ITS YOUR FAULT, i never once implied it was the creators fault i was just making people aware of what seems to be a flaw..
    the tilte 1.4 is implimented to multi discs the only run through multiboot boot.dol it would be nice to have it installed with Gamma (formatting SAFETY) and for it to auto detect ios249 giving people gamm channel multigame discs.
     
  14. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    wiiv1.5owners3
    I would like to appologize to you forthe hammering that you are recieving....
    from what i read you did not infact state that preloader bricked your wii...
    so no reason for the flamming...

    also if you are infact from the usa... like the flag shows then
    why on earth did you install system menu v 290 you should have installed 289...
    290 is the pal 3.2 and 289 is the us 3.2....

    so if thats the case you region bricked the wii....

    -kitt050383
     
  15. wiiv1.5owners3
    OP

    Member wiiv1.5owners3 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    220
    Country:
    United States
    no the flag is wrong lol im pal region UK i.e 3.2e (or so i was) not region bricked thanks for the heads up though thankyou
     
  16. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    your welcome thought it was weird you had an a American flag... lol....
    k not region bricked then...
    sounds like a glitch you could always use anyregion changer 1.1bm5 to fix things...
    -kitt050383
     

Share This Page