Hacking Wiiscrubber 1.4

wiiv1.5owners3

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
219
Trophies
0
XP
22
Country
United States
ok so heres the deal my wii run all games via preloader .27 all worked great formatted the wii and bang it FUBAR no zelda loading no homebrew loading so beware people preloader isnt the best SOFT MOD about Gamma is all we need now from the powers to be is a Omega that runs multi partition of Wii games and perhaps a plug in for GC Loader aswell would advice all people to stay clear of preloader....
 

Adr990

To boldly go where no man has gone before!
Member
Joined
Apr 22, 2007
Messages
1,567
Trophies
0
Location
The Netherlands
Website
www.hyrule.net
XP
737
Country
Netherlands
What the puppy?

Again such a topic like this:
WII UPDATE

I understand that you bricked your wii with preloader .27 (and softmii) and that formating...
Good job with bricking!
smile.gif

You deserved (since you made your topic title like this...)

Anyways,
What I understand of your post is:
You full bricked your wii?
Or you still can see Healthy screen etc?

---
Change your topic title...
smile.gif
Than you get much more reply and kind help.
 

wiiv1.5owners3

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
219
Trophies
0
XP
22
Country
United States
no health screen just preloader menu seems the 290 system menu wad gets currupted with preloader i.e you CANT use system format you need to use wad manager to install you system menu then PERHAPS format but hey non the less one bricked wii makes a good door stop and wife bought me a new one hahahaha so not totally all lost
 

wiiv1.5owners3

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
219
Trophies
0
XP
22
Country
United States
soory the title was for hinting what gamma would need to be in tandem with 1.4 sorry for all confusion but there is no need to be aggressive i was just warning people of the implications of PRELOADER
 

Adr990

To boldly go where no man has gone before!
Member
Joined
Apr 22, 2007
Messages
1,567
Trophies
0
Location
The Netherlands
Website
www.hyrule.net
XP
737
Country
Netherlands
wiiv1.5owners3 said:
soory the title was for hinting what gamma would need to be in tandem with 1.4 sorry for all confusion but there is no need to be aggressive i was just warning people of the implications of PRELOADER
Softmii you mean?
tongue.gif


Preloader is something else than the softmii package...

Only, preloader is in the package...

IDK what happens if you format a preloader only Wii?

QUOTE(pumkinut @ Feb 15 2009, 05:22 PM) Preloader did not brick you Wii....you bricked your Wii.
That is correct too
tongue.gif
 

mrtankjump

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Dec 21, 2008
Messages
88
Trophies
0
XP
52
Country
United States
What does Wiiscrubber 1.4 have to do with bricking your Wii or Gamma loader. The softchip multiloader mod works perfectly fine with Wiiscrubber 1.4 for loading multi-iso Wii games, you don't need gamma, you just need to NOT brick your Wii.
 

Blue-K

No right of appeal.
Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
2,572
Trophies
0
Location
Helvetica
XP
189
Country
Swaziland
Basicly you can say (with a few exceptions..):

If something goes wrong, it's your fault!!!

You know what can happens if you install SoftMii or other things. Crediar himself told that Preloader can brick your Wii, but I never heard of any brick, caused by installing Preloader...so, that's the risk you take with installing it, although it shouldn't happen something if you follow the rules...

Anyways: Can you say what you exactly want? As I get this your Wii is fixed...so what is the sense in this Topic? is there one? Do you want to warn us from not using Preloder?
 

dottor_male

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
181
Trophies
0
XP
104
Country
Italy
It's off topic, but please, use punctuation. I can barely understand what you are saying.
And I think it's important, giving that you have bricked your Wii.
So, summing up:
You have installed preloader and softmii.
Everything all right.
You decide to format your Wii.
BRICK. Correct?
 

wiiv1.5owners3

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
219
Trophies
0
XP
22
Country
United States
yep that about sums it up Dotter...sorry about punctuation, seems my hands type faster then my brain sometimes.
oh and of course i woke up this morning and thought i KNOW i'll brick my wii today...dont be so padantic, i was just making people aware that although it was ALL working when i formatted it it only loads preloader tryed to install boot.dols and boot.elfs but it just hangs, heaven forbid any of you so called techies brick you wii or i you do hope you get the same reply ITS YOUR FAULT, i never once implied it was the creators fault i was just making people aware of what seems to be a flaw..
the tilte 1.4 is implimented to multi discs the only run through multiboot boot.dol it would be nice to have it installed with Gamma (formatting SAFETY) and for it to auto detect ios249 giving people gamm channel multigame discs.
 

kitt050383

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 11, 2008
Messages
648
Trophies
0
Age
39
Location
New Jersey
Website
Visit site
XP
115
Country
United States
wiiv1.5owners3
I would like to appologize to you forthe hammering that you are recieving....
from what i read you did not infact state that preloader bricked your wii...
so no reason for the flamming...

also if you are infact from the usa... like the flag shows then
why on earth did you install system menu v 290 you should have installed 289...
290 is the pal 3.2 and 289 is the us 3.2....

so if thats the case you region bricked the wii....

-kitt050383
 

kitt050383

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 11, 2008
Messages
648
Trophies
0
Age
39
Location
New Jersey
Website
Visit site
XP
115
Country
United States
your welcome thought it was weird you had an a American flag... lol....
k not region bricked then...
sounds like a glitch you could always use anyregion changer 1.1bm5 to fix things...
-kitt050383
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    WARIOLOVER57 @ WARIOLOVER57: hi