Wadder "???" file

Discussion in 'Wii - Hacking' started by beegee7730, Apr 14, 2009.

  1. beegee7730
    OP

    beegee7730 ITS PAAFEKUTO!

    Banned
    1,693
    0
    Mar 31, 2009
    England
    I use wadder alot, but every file I make with it gives me a "???" in the settings --> Data management --> Channels selection.
    This is really annoying when trying to clear out my wii.
    Is there any way to avoid this?
    Im using Wadder 2.3.
     
  2. Hells Guardian

    Hells Guardian GBAtemp Maniac

    Member
    1,113
    1
    Dec 25, 2008
    United States
    Hmm thats quite strange..... I've not seen that problem with any wads I made with older versions of wadder.....
     
  3. beegee7730
    OP

    beegee7730 ITS PAAFEKUTO!

    Banned
    1,693
    0
    Mar 31, 2009
    England
    Want me to upload a WAD that I injected to prove it?
    I have the original (not made by me) and the injected.
    It happens for all WADS i make.
     
  4. djtaz

    djtaz PM's Full - Wadder Me

    Member
    2,997
    2
    Sep 21, 2008
    you should really ask this on the wadder site and keep this for the WII hacking directly
     
  5. TroyTheZombie

    TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,631
    4
    Mar 3, 2009
    Canada
    Calgary, Canada
    it has to do with compression. wadder fails to do that because they haven't implimented LZ77 compression.

    You'll need wwpacker and HowardC's U8Tool to fix it.
     
  6. Blue Zoidberg

    Blue Zoidberg GBAtemp Regular

    Member
    253
    0
    Oct 22, 2008
    United States
    USA, that big island near Cuba
    That's kinda harsh, he's just asking for advice. Whilst wadder does have its own website, this is a wii hacking forum and I don't see a reason not to ask.
    I had the same question, thanks TroyTheZombie for the help!

    -BZ
     
  7. Jacol Beyros

    Jacol Beyros Member

    Newcomer
    32
    0
    Sep 26, 2008
    United States
    Washington
    actually, i released the new wadder 2.4 this morning and i added lz77 compression to fix this issue. just run all your problem wads through it, and theyll be fixed. im used comexs gbalzss so there isnt any corruption, like what you might get with u8tool.