Wad Manager

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Littlegreenmen, Feb 24, 2009.

Feb 24, 2009

Wad Manager by Littlegreenmen at 5:10 PM (974 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Littlegreenmen
    OP

    Member Littlegreenmen GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    339
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    would it be possible to use different folders for wad manager
    So
    root of card
    Wad/VC/ ****.Wads

    Wad/Ios/***.wad

    Wad/Wiiware/***.wad

    would wad manager see the wads if put in different folders,but still in the Wad main folder
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,940
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    no
     
  3. Littlegreenmen
    OP

    Member Littlegreenmen GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    339
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Ok i have got the source for wad manager
    i have edited the directory so instead of wad it is my own (ios)
    but how can i change the banner (the image wad manager shows when started) i want to change it to somethink like the Cioscorp one, but im going to use it for installing original IOS instead
    so i can keep them in a seperate folder to my games
     
  4. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    I think you should ask this at #wiidev on efnet.org...!! [​IMG]
     
  5. Littlegreenmen
    OP

    Member Littlegreenmen GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    339
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    does anyone know how to change the dir to ios instread of wad
    i have edited the source (wad manager c but when compiling get errors)
     
  6. Don Killah

    Member Don Killah GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 21, 2002
    Messages:
    1,127
    Country:
    France
    Remove everything regarding the png picture. I heard that there's library issue with Devkitpro, Wanin was using an old or modified one.
    Ask D-Jay, he edited his own version to make a sort of installer and managed to compile it.
     

Share This Page