W3C Validation Problems?

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by jceggbert5, Jan 21, 2011.

Jan 21, 2011

W3C Validation Problems? by jceggbert5 at 5:41 AM (499 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. jceggbert5
    OP

    Member jceggbert5 Check out my hack, New Retro Mario Bros.

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    989
    Location:
    USA, Earth, MilkyWay
    Country:
    United States
    OK, I'm working on a small website for DS App Studio. I've been trying to get it to validate, but I can't! I don't know why!

    Here is the source code I'm trying to validate:
    Source

    It's saying that is inserted, but tag is not open, and that is not allowed in the document type.

    Thoughts? I really want this to validate...


    Thanks,
    Your Friendly Neighborhood Egg

    edit: If anyone wants to see it, look here. (if you validate that link and not the above source code, ignore the thing about at the bottom. It is caused by my webhost and is not my problem)
     
  2. Stephapanda

    Member Stephapanda Clover's Wife

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    233
    Country:
    United States
    Change your doctype to an XHTML doctype or remove the /s from the end of
    , , , etc.
     
  3. jceggbert5
    OP

    Member jceggbert5 Check out my hack, New Retro Mario Bros.

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    989
    Location:
    USA, Earth, MilkyWay
    Country:
    United States
    OVER NINE THOUSAND!!!!! Internetz to you for that! Thank you SOOOO much! I removed the /'s from the in the header and that fixed it!
     

Share This Page