Using CycloDS as a Passcard

Discussion in 'CycloDS' started by shadowmancer, Aug 24, 2008.

Aug 24, 2008
  1. shadowmancer
    OP

    Newcomer shadowmancer Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    Can I use my new CycloDS as a Passcard for my M3 Perfect?
     
  2. Sumea

    Member Sumea Disco Ninja Frog

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    1,316
    Location:
    Turku
    Country:
    Finland
    Y E S ! ! !


    Settings > Boot Slot 2 > Mode: NDS
     
  3. shadowmancer
    OP

    Newcomer shadowmancer Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    Thanks, found this out on my own (maybe I should've tried the card first before I asked, but *shrug*). Hope this helps someone else.
     
  4. fryfrog

    Newcomer fryfrog Member

    Joined:
    Jan 12, 2007
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    While the CycloDS is booting, you can also hold the UP button. At some point, it finishes loading and you don't see anything new... press A and it'll fire up your slot 2 device. The directions say something like "hold UP" but you have to follow that up by pressing A, at least that is what I've found to be true.
     

Share This Page