1. Destati

    OP Destati Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    32
    Country:
    United States
    I don't get this... I created a seperate partition on my external harddrive. I made it fat32, then with the wbfs 3.0 manager I formatted it to wbfs. I placed my elebits.iso file on it with the manager.

    I plugged it in the wii and tried the usb loader. For some reason it wouldn't detect my harddrive. It still senses that its 0 gigs big. Its meant to be 30 gigs. Does anyone know whats wrong?
     
  2. Nullkill

    Nullkill GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    202
    Country:
    United States
    delete the volume; create an UNFORMATED partition. Plug it into a usb loader (CoverFlow by beardface for example [​IMG] )

    It will prompt you on start up to format the partition, and will format it for you.

    Then take it back to WBFS Manager 3.0 and plug it in and install your backup.
     
  3. Smartpal

    Smartpal The Guitar Guy
    Member

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    1,037
    Country:
    India
    Maybe your HDD isn't supported. Check the compatibility list on the wiki.
     
  4. Destati

    OP Destati Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    32
    Country:
    United States
    Smartpal, its a mybook. It works for other people.

    EDIT: Specifically its a "Western Digital "MyBook Essential Edition", (model-WD5000C032)". It says it works

    Nullkill, I'll try that now.

    EDIT: Wait, I'm using partition magic. Should I put it BEFORE my primary drive or AFTER?
     
  5. Destati

    OP Destati Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    32
    Country:
    United States
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Usbloader, question,