Updating Wii with cIOS installed?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by fatslob222, Sep 19, 2008.

Sep 19, 2008
  1. fatslob222
    OP

    Newcomer fatslob222 Newbie

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    Australia
    Hey guys,

    I'm looking into installing cIOS on my 3.3E wii. I know, its currently up-to-date. I have the homebrew channel installed, which im not concerned about so thats irrelivant. Anyway, i want to know, if i install cIOS36, and nintendo releases a new firmware, is it safe to update? Like, i assume it will just overwrite cIOS and i will have to reinstall it yeah? Or not? If you guys could tell me about your experiences with updating while cIOS is installed that would be awesome [​IMG]

    Thanks.
     
  2. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    Updating from 2.0-3.3 with cIOS installed is safe.
    If there will be 3.4 and it'll become not safe to update then you'll know it...just check GBAtemp daily
     
  3. 8BitWalugi

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    im sorry but i cant help, but i havent heard of cIOS. what does it do and do i need a chip?
     
  4. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    Its a custom IOS for the Wii by Waninkoko
     
  5. fatslob222
    OP

    Newcomer fatslob222 Newbie

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    Australia
    Thanks for the info. Just wondering, say nintendo created a 3.4 firmware, and i had cIOS installed, and i updated to it, will 3.4 overwrite 3.3 cIOS, so that i basically no longer have it installed? Or will cIOS still be installed? ( Lol, just concerned about bricking my wii [​IMG] )
     

Share This Page