Hacking Upcoming AKAIO features.

Status
Not open for further replies.

Rydian

Resident Furvert™
OP
Member
Joined
Feb 4, 2010
Messages
27,880
Trophies
0
Age
36
Location
Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
Website
rydian.net
XP
9,111
Country
United States
http://www.akaio.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=646
QUOTE said:
The only major thing that prevents some games from running is either a save problem (which can usually be fixed by using a different dma mode) and Anti Piracy which can now be fixed with a per game or global setting in akaio 1.8
http://www.akaio.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=600
QUOTE said:
QUOTE said:
The GBA auto saving will save neither there is any GBA expansion pack in slot-2. In situation that after playing GBA game, shutdown the system and put off GBA expansion, when there is no GBA expansion in slot-2 will lead to save blank save file over previous save file. I request autosave feature to detect the GBA expansion before saving GBA savefile.added to the new beta.
http://www.akaio.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=618
QUOTEQUOTE
The Wood firmware incorporates a ROM intro remover as of the latest version. I would just like to formally ask for that code to be ported as an option to AKAIO if at all possible.
This has been added to 1.8.0 and will be available soon.


So if you have suggestions for AKAIO, post them on the forum! Even small tweaks like the option to disable icon pulsing came about from suggestions!
 

BloodyFlame

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 6, 2010
Messages
361
Trophies
0
Location
California
XP
205
Country
United States
I'd like to be able to change organization of games from the AceKard instead of needing edit the .ini file on the computer. Also, there could be more ways to organization as games such as romcode, size, etc.
 

Clookster

Your Clookster
Banned
Joined
Aug 20, 2009
Messages
710
Trophies
0
Age
36
Location
Suisse Romande
Website
twitter.com
XP
24
Country
Swaziland
No Name Trowa Barton said:
how does gba mode work?

It works with a GBA slot on DS lite / Phat only.

You can't emulate GBA games with an Acekard 2 and never will.

ph34r.gif
 

doyama

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 30, 2006
Messages
1,288
Trophies
0
XP
171
Country
United States
How do they address AP on a per game or global basis? I mean they already have the loader updates which address these issues. I'm just curious how they are coming up with a 'generic' kind of anti-AP implementation, or am I just construing the comment wrong.
 

twiztidsinz

Taiju Yamada Fan
Member
Joined
Dec 23, 2008
Messages
4,979
Trophies
0
Website
Visit site
XP
220
Country
United States
doyama said:
How do they address AP on a per game or global basis? I mean they already have the loader updates which address these issues. I'm just curious how they are coming up with a 'generic' kind of anti-AP implementation, or am I just construing the comment wrong.
Might be something similar to an "on-the-fly" version of Rudolph's Child's Play Patcher (global) or an advanced set of options (per-game).
 

Smiths

AKAIO Person of Interest TAGS ARE THE BEST
Developer
Joined
Feb 24, 2003
Messages
1,461
Trophies
2
Location
The land of Dairy Queen
Website
www.gamergeddon.com
XP
2,179
Country
United States
Rydian said:
http://www.akaio.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=600
QUOTE said:
QUOTE said:
The GBA auto saving will save neither there is any GBA expansion pack in slot-2. In situation that after playing GBA game, shutdown the system and put off GBA expansion, when there is no GBA expansion in slot-2 will lead to save blank save file over previous save file. I request autosave feature to detect the GBA expansion before saving GBA savefile.
added to the new beta.


are people really that dumb?

durr i finished game
durr i turn off system and remove cartridge
wait a derp....


this is why i hate putting "idiot" checks in. you bought the slot-2 device, learn how to use it properly.
 
Status
Not open for further replies.

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    D @ diamondsofmayhem: G'night!