Uneek+DI and Disc read error

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Tigran, Jul 25, 2011.

Jul 25, 2011

Uneek+DI and Disc read error by Tigran at 10:48 AM (1,255 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Tigran
    OP

    Member Tigran GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    669
    Country:
    United States
    I'm sorry to ask this, as I am sure it got answered int eh Uneek thread, but I have been trying to look through the form and haven't found a solution.


    I'm using Uneek+DI created by Modmii.

    I set the region and game regions to be the same. And some of the games load up in the disc channel, but each of them gives me an error after starting" An error has occured."

    I have attached the image so someone can hopefully help.


    [​IMG]
     
  2. scooby74029

    Member scooby74029 "fake coder"

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    1,174
    Location:
    oklahoma, USA
    Country:
    United States
    this usually happens from a bad dump

    did you use the discex v8 from the googlecode repository?

    if not you may have to redo the games with that version i think crediar(the guy that made sneek)
    changed somethings in the way it dumps games or something

    i redumped all my games
     
  3. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
    try use option - error skipping
     
  4. Tigran
    OP

    Member Tigran GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    669
    Country:
    United States
    I did not see the option error skipping. I shall hunt for it.

    AS for the dumps. I made them using the ModMii program.
     
  5. digdug3

    Newcomer digdug3 Advanced Member

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Messages:
    76
    Country:
    Netherlands
    What IOS do you have installed in Uneek? Does Uneek have the IOS needed by the game?
     
  6. Tigran
    OP

    Member Tigran GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    669
    Country:
    United States
    I'm actually about to try to run Pimp my Wii to see if I am missing any IOS.


    But the real answer appears to be the "Skipp error." option.


    Not sure how I missed it.. had to have looked at the options hjundreds of times last night.

    Thank you very much zizer of man of the Gurren Brigade!
     
  7. SanGor

    Member SanGor Witchhunter

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Messages:
    993
    Country:
    United States
    The skipping error option is just for dumping datal discs which have broken sectors to prevent dumping.
     
  8. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
    i used skipping error for launch Earth Seeker (translate)
     
  9. Tigran
    OP

    Member Tigran GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    669
    Country:
    United States
    That may be the intended use.. but the games started working after turning it on.
     

Share This Page