U2DS Firmware On R4

Discussion in 'R4 DS' started by DjoeN, Dec 1, 2008.

Dec 1, 2008

U2DS Firmware On R4 by DjoeN at 7:55 PM (5,190 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. DjoeN
    OP

    Member DjoeN Captain Haddock!

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    4,925
    Location:
    Somewhere in this potatoland!
    Country:
    Belgium
    Original post: ndss.nl forum
    Download: U2DS Fw for R4 v1.11 (Should also work on M3 Simply)
    Person who did the hack: jeantje

    jeantje, from ndss.nl has hacked his way through the U2DS (DSTT Clone) firmware so it works on your R4.
    This way he claims alot of games that don't work on your R4, will work on this hacked U2DS FW.

    I myself haven't tested it cause i don't own a R4 anymore.

    Feel free to test it and leave feedback for him!

    This hack is used on your own risk and is not bugfree prolly, so don't blame anyone but yourself if anything goes wrong!
     
  2. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom
    wasn't U2 a hacked DSTT/YSMENU anyway!?

    so guessing its not much better than putting YSMENU on your R4!? [​IMG]
     
  3. DjoeN
    OP

    Member DjoeN Captain Haddock!

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    4,925
    Location:
    Somewhere in this potatoland!
    Country:
    Belgium
    Prolly, don't follow the R4 stuff anymore since i gave my R4 away some time ago. (before there where clones of it)

    But, it's always nice to see other ppl trying to revive the R4 [​IMG]
    I myself preffer the CycloDS Evo or the low budget cards EDGE and AK2 (2.1) [​IMG]
    Also jeantje says it should work on M3 Simply.

    updated version posted in download link in first post!
     
  4. CIJC

    Member CIJC GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    463
    Country:
    United Kingdom
    I love the idea of custom menu's on r4. Good to see the cart ain't dead [​IMG]
     

Share This Page