Twilight Princess not backing up?

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by JCreazy, Jul 27, 2010.

  1. JCreazy
    OP

    JCreazy Member

    Newcomer
    18
    0
    Jul 26, 2010
    United States
    I have been working on installing all my games onto my harddrive. Everything worked except for Twilight Princess. It gets to 72% then the screen jumps and if I hit any buttons, it says that the game installed succesfully, when I try to run it, the wii freezes. I have tried both USB Loader GX and wiiflow with the same result. The only thing I can think of it that it is the disc itself, but the disc doesn't look damaged. Any idea?
     
  2. FIX94

    FIX94 Global Moderator

    Global Moderator
    6,831
    8,212
    Dec 3, 2009
    Germany
    ???
    Try Configurable USB Loader, i successfully dumped my Twilight Princess disk and all my other originals without any errors.
     
  3. JCreazy
    OP

    JCreazy Member

    Newcomer
    18
    0
    Jul 26, 2010
    United States
    That did the same thing. I am going to go out on a limb here and say that the disc is damaged somehow. I will borrow a friends and see if it works.
     
  4. ddetkowski

    ddetkowski GBAtemp Maniac

    Member
    1,141
    56
    Jun 15, 2009
    United States
    United States
    If all fails, DL it
     
  5. JCreazy
    OP

    JCreazy Member

    Newcomer
    18
    0
    Jul 26, 2010
    United States
    Well I borrowed a friends disc and it works so I guess my disc is messed up. Now I have to figure out why wii play won't work on usb loader when it was working yesterday.