1. wiistarter

    OP wiistarter GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    385
    Country:
    I have upgraded to 4.0 and everything is running brilliant.

    One thing I want to know is..

    Are there any easier ways to transfer my existing game channels to the SD card or do I have to install them then transfer to the card???
     
  2. beav1s

    beav1s Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    90
    Country:
    United States
    well if your game channels already exist of course you dont need to install them again as they are already installed, you simply move them to your sd card using the data management utility. [​IMG]
     
  3. wiistarter

    OP wiistarter GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    385
    Country:
    But because I was limited for space I didnt install them all and really only put on the kids games. It was just to save me having to install 20 wads than transfer them if there was an easier way.
     
  4. Bladexdsl

    Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!
    Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    19,644
    Country:
    Australia
    nope always need to install them 1st unless there's an app i haven't heard of [​IMG]
     
  5. mayhem366

    mayhem366 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    181
    Country:
    No there isn't. I asked this question a week or so ago and got the same answer. Unless there has been some kind of program made within this time i would say no, not possible.
     
  6. wiistarter

    OP wiistarter GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    385
    Country:
    Thanks all.. Just thought I would check before doing it..
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Transfer, channels,