1. Phlash

    OP Phlash Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 6, 2019
    Messages:
    4
    Country:
    Australia
    Hi all
    so my switch was in autorcm i was using atmoshere ive played and loaded a few games
    then zelda said it needed an update i tried the downloadable updates but then wouldnt start just said update needed
    so i tried the kosmo files everything still worked as b4 zelda still needed update
    so i decided stuff it i would risk it so connected to vpn started hotspot tried update it said it could not recieve ip
    so restarted everything and tried again when it said press for update i did
    then it went of
    i think it was a system update that i said yes to
    now when i try to run cfw it gives error unknown pkg1,
    failed to launch firmware

    does anyone have any idea how i proceed from here
    thanks in advance
    cheers
     
  2. Milenko

    Milenko GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2017
    Messages:
    2,502
    Country:
    Australia
    Atmosphere doesn't work with 7.0.0 yet, you have to wait
     
  3. Phlash

    OP Phlash Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 6, 2019
    Messages:
    4
    Country:
    Australia
    Thanks for the reply but it didnt do any update it just went black
    then i pushed the power button
     
  4. pLaYeR^^

    pLaYeR^^ Doctor Switch
    Member

    Joined:
    Sep 18, 2014
    Messages:
    3,124
    Country:
    Austria
    What's your switch firmware? Try boot OFW.
     
  5. arianadark

    arianadark GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 20, 2016
    Messages:
    714
    Country:
    United States
    you even said you updated your switch as it gives you a incorrect package error. Now you have to wait for cfw's are updated to use them again on 7.0
     
  6. Unleanone999

    Unleanone999 GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 15, 2018
    Messages:
    1,022
    Country:
    Togo
    Did you update your system firmware or didn't? If yes then you're on 7.0 right now and you just have to wait for atmosphere cfw that fully supports 7.0. Your current cfw isn't going to work anymore on 7.0 hence the error.
     
    Last edited by Unleanone999, Feb 6, 2019
  7. Phlash

    OP Phlash Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 6, 2019
    Messages:
    4
    Country:
    Australia
    hi all
    thanks for the replys i clicked it to update it just went blank straight away i then pressed the power button turned it off
    it was probably less than a second
    would a full restore fix it i have backups from 4.1 boot and raw but not pkg 1 or 2
    thanks again
     
  8. Phlash

    OP Phlash Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 6, 2019
    Messages:
    4
    Country:
    Australia
    hi all
    so i got it to boot ofw and yes it says fw 7.0
    cant believe that it only took seconds to take the update
    so looks like waiting for new atmosphere
    thanks to everyone
    cheers
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - switch, fails,