1. Mario123d

    OP Mario123d Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    22
    Country:
    Poland
    Can i run supercard ds2 on some ds emulator? or can i run it on new r4i sdhc 3ds?
     
  2. ken28

    ken28 GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Messages:
    1,177
    Country:
    Germany
    why wold you want?
     
  3. Mario123d

    OP Mario123d Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    22
    Country:
    Poland
    Cause i have r4 , supercard is not easy to get in my country . i want to see how it works on my computer for xample
     
  4. alirezay

    alirezay GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2012
    Messages:
    224
    Country:
    United States
    Wut?????
    Ofcourse not!!!
     
    MAXLEMPIRA likes this.
  5. Mario123d

    OP Mario123d Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    22
    Country:
    Poland
    Ok. I just ask...
     
  6. wiewcw

    wiewcw GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 18, 2013
    Messages:
    251
    Country:
    Poland
    Get SuperCard on E-bay :) DSTwo is best card I've know for the DS on market :)
     
  7. Mario123d

    OP Mario123d Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    22
    Country:
    Poland
    i didn't found it yet
     
  8. ken28

    ken28 GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Messages:
    1,177
    Country:
    Germany
    if you life near teh german border then buy it from vartis and let it send to you nearest german package station
     
  9. mysticwaterfall

    mysticwaterfall Streamforce Supreme Commander
    Member

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    1,874
    Country:
    United States
    This post doesn't make sense for so many reasons.

    Bottom line is, Try to get it online, I'm sure somebody ships to poland. It's not matched by any other card there is.
     
  10. ichichfly

    ichichfly GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    619
    Country:
    Gambia, The
    There are flashcard emulators plug-ins out there (for r4 and ievo) but there is no plug-in for supercard emulation.
     
  11. Xarsah16

    Xarsah16 GBATemp's Official Village Dingus/Idiot
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    722
    Country:
    Bad idea. DON'T buy it on eBay.

    Get the Supercard from nds-card.com (support GBATemp), realhotstuff.hk, or my personal favorite - zhuzhuchina.com

    Those three websites all ship internationally and you are guaranteed a NEW, functional cart.

    If you do find it on eBay these are the problems you will find -

    1) You may be purchasing a fake card (or clone)
    2) You may be purchasing a bricked card (unusable)
    3) You may be overcharged for your card
    4) The seller may not be reliable
    5) If the auction is reported, and you've already bid on it, you will have to have eBay retract your bid - more problems.

    I hope this helps.
     
    Mario123d likes this.
  12. Mario123d

    OP Mario123d Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    22
    Country:
    Poland
    Xarsah16 likes this.
  13. Xarsah16

    Xarsah16 GBATemp's Official Village Dingus/Idiot
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    722
    Country:
    Of course :) You're welcome.
     
  14. Mario123d

    OP Mario123d Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    22
    Country:
    Poland
    How long you 'll wait for pack with flashcart?
     
  15. Pong20302000

    Pong20302000 making notes on everything
    Member

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Country:
    you can emulate flashcards ;D
    tho without the SD card slot emulated also you dont get far

    heres some examples i just did on a emulator

    Acekard 2i
    [​IMG][​IMG]

    R4
    [​IMG]

    DSOne
    [​IMG]

    and no i wont say how i did it :P

    Edit:
    well i can get DSTwo to load but it crashes straight away due to work from the CPU absent
    might try and redump the DSTwo rom tho as the one i have is a old one (from when they still used Fish Tycoon) but id assume the same result
     
    Mario123d likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Supercard, emulator,