Super mario galaxy backup help

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by rubberboy456, Jul 17, 2009.

Jul 17, 2009
  1. rubberboy456
    OP

    Newcomer rubberboy456 Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    hey guys i got super mario galaxy backed up and when i load it on gamma4 it works fine until the first cut-scene at which point it says game disc unreadable...is there anything in the gamma setting that i can change for this? this mario galaxy is pal and i have 4.0u preloader v.29 softmod no chip
     
  2. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    opposite way round for me US game, PAL 4.0 wii but works perfect try burning at a low speed 2x-4x nothing higher. i done the mistake burning it to fast and when loaded the first cut scenes stutter then fail to load, if that doesnt work try better quality disks at a low speed.
     
  3. rubberboy456
    OP

    Newcomer rubberboy456 Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    well actually i tried with pal and u.s the u.s did the same exact thing and all my games r burned on office depot dvd-rs 8x 4.7gb discs at 2x...games that i have back uped and have played and stopped at certain spots r super mario galaxy, conduit, and hotd: overkill....no other games so far have done this
     
  4. nknave

    Member nknave GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    154
    Country:
    Mexico
    Dragon Ball Z Tenkaichi 3 does this.

    It's the issue with softmod loading of backups that run at 3X.

    But that's all we'll get for a while.


    I hope that Crediar's Freedom replacement Dashboard offers full speed backup loading. [​IMG]
     

Share This Page