starfall

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by saltyboy, Oct 7, 2009.

Oct 7, 2009

starfall by saltyboy at 12:05 PM (1,000 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. saltyboy
    OP

    Newcomer saltyboy Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    United Kingdom
    Im trying to get starfall to load on my soft modded wii but when i open it up in homebrew comes up with an error fs seek failed:-101?


    any pointers on how can cure this

    thanks alot
     
  2. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Are you on system menu higher than 3.2x?
     
  3. saltyboy
    OP

    Newcomer saltyboy Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    United Kingdom
    No i have checked with wii settings in top right corner says 3.2e
     
  4. saltyboy
    OP

    Newcomer saltyboy Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    United Kingdom
    could it be as i have preloader installed if so whats the next course of action as i really want this to work and have disk channel working with backups
     
  5. eldi

    Newcomer eldi Advanced Member

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    51
    Country:
    United Kingdom
    reinstall system menu v3.2 then install starfall then install preloader i guess - works for me that way
     
  6. saltyboy
    OP

    Newcomer saltyboy Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    United Kingdom
    what if i uninstall preloader then try starfall would that work
     

Share This Page