Starfall will not work...even though I'm on 3.2U?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Vidboy10, Dec 22, 2008.

Dec 22, 2008
  1. Vidboy10
    OP

    Member Vidboy10 Tsardom

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    2,617
    Location:
    Vancouver, B.C
    Country:
    Canada
    Ok I was thinking of reinstalling starfall since I changed my wii to 3.1J but I went back to 3.2U and I booted up starfall and I did B+1 and It....fails?
    I did it a few times but still errors.
    Can somebody tell me what the problem is?
     
  2. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    probably being that your shop is stuck on the jap region it won't install at least that's my theory...


    source: http://wiibrew.org/wiki/AnyRegion_Changer

    -kitt050383
     
  3. Vidboy10
    OP

    Member Vidboy10 Tsardom

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    2,617
    Location:
    Vancouver, B.C
    Country:
    Canada
    My wiishop channel is on US but it still fails
     
  4. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Use the Dynamic Duo = Custom IOS Downgrader 1.2 + IOS Downgrader 1.0 and try again
     
  5. AllWiidUp

    Newcomer AllWiidUp Advanced Member

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Messages:
    84
    Country:
    Canada
    I found that cIOS downgrader didn't work as well as AnyRegionChanger 1.1b..
     
  6. jspicher

    Newcomer jspicher Advanced Member

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    85
    Country:
    United States
    What IOS's have you recently installed???
    When l was trying to get need for speed: undercover to work around the 002 error l installed:
    IOS55
    IOS53
    IOS38

    and one of them caused both Starfall, and Any Title Deleter to stop working.
    I uninstalled all three of the IOS's listed above, and they both worked again. I believe l did further testing and found IOS55 to be the one that was causing the problem. So try that, if you have any of them installed.

    Regards,
     
  7. macmel

    Member macmel GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    166
    Country:
    Philippines

    Is this true??? I haven't check my Starfall yet after I installed IOS55 to try and fix error #002. Are you saying that the recovery option isn't working after the IOS's install or installation of Starfall is not working?
     
  8. elvis24

    Newcomer elvis24 Advanced Member

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    84
    Location:
    uk
    Country:
    United States
    Just use anytitle deleter to delete ios55 and test it. If its not that you can easily and quickly re install ios 55. Let us know your results
     
  9. macmel

    Member macmel GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    166
    Country:
    Philippines

    I'm out at work at the moment, I have to travel 200KM to go home and try it [​IMG] . I'll try if I can test it by tomorrow & will post the result. But what I'm thinking is to try starfall first with the IOS and see if it works rahter than uninstalling IOS55 first.

    But maybe someone here with IOS55, try and test Starfall?
     
  10. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    most like it IOS55 have a signature verify option if it stops both apps from working and Starfall as well , post back the result of testing please to give me an idea where to start from in solving the issue [​IMG] thanks
     
  11. Vidboy10
    OP

    Member Vidboy10 Tsardom

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    2,617
    Location:
    Vancouver, B.C
    Country:
    Canada
    hmm.... Il try to in uninstall the ios's with wad manager just get ios wads and click "-" than it will problebly be removed [​IMG]
     
  12. rommy667

    Member rommy667 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    514
    Location:
    Down the road around the corner
    Country:
    Ireland
    Ive installed starfall on lots o wiis with ios 55 and it works fine id say it has to do more with the wii being changed to jap............
     
  13. Vidboy10
    OP

    Member Vidboy10 Tsardom

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    2,617
    Location:
    Vancouver, B.C
    Country:
    Canada
    Ok I just checked my wii and did not see ANY of those 3 ios's
    I think it's somthing else.
     

Share This Page